воскресенье, 24 марта 2013 г.

Плюси і мінуси технології нарощування вій


Кліпай віями і злітай! Але що робити, якщо вії зовсім рідкісні, тоненькі? Як вже тут злетіти до небес? На щастя, ми живемо в тому столітті, коли ідеальну красу можна навести в будь-якому салоні краси. На допомогу до вас прийде нарощування вій. Але не варто поспішати! Ми вам розповімо і плюси і мінуси цієї процедури і в чому вона полягає.

Для початку коротенько про технології нарощування. Все досить просто. Спочатку з очей знімають макіяж. Потім на підставу ваших вій наносять спеціальне знежирюючий засіб. А потім йде сама процедура нарощування. Поки майстер робить свою роботу, ви в передчутті ваших нових війок терпляче чекаєте результату. До кожної вашої вії спеціальним клеєм клеїться штучна. Можна клеїти пучками або ж по одній, вирішувати вам. Один - 2:00 і готово! Можете плескати вашими новими чудовими віями.



Отже, плюси нарощування вій очевидні:

І вдень і вночі ви будете чарівні з довгими, густими віями, погляд стане відкритим, очі виразнішими;

Ви позбудетеся від необхідності фарбувати тушшю свої вії. Самі розумієте, з тушшю теж буває чимало проблем: то вії склеюються, то одне око здається більше, ніж інший і т.д;

Не потрібно буде також і підкручувати їх, так як штучні вже злегка підкручені;

За допомогою нарощування можна візуально змінити форму очей, наприклад, вузькі очі стануть більш широкими.

І, нарешті, мінуси нарощування вій:

Нарощені вії не будуть триматися вічно (від двох тижнів до місяця), доведеться періодично їх коригувати;

У вас може бути непереносимість до складу клею, чому ви можете отримати роздратування шкіри і слизової оболонки очей;

не можна користуватися жирними засобами для очей;

не рекомендується спати обличчям вниз, інакше прийде кінець вашим шикарним віям;

якщо весь час робити корекцію, то ваші вії «втомляться», а при знятті штучних стануть просто млявими і тьмяним.
P.S. Якщо ж ви все-таки зважилися на нарощування, то вміло вибирайте фахівця, адже саме від нього залежить якість виконання і краса ваших майбутніх війок. Також можна спробувати пройти курси нарощування вій санкт-петербург. Це буде набагато краще, так як професіонали не дадуть вам помилитися і підкажуть різні секрети свого мистецтва на заняттях.

За нарощеними штучним способом віям також буде потрібно доглядати і доглядати - адже це все-таки не природне утворення і тому їх потрібно підфарбовувати і рівняти.

Крім цього, вії зажадають від вас поновлення процедури вже через 2-3 тижні - приблизно за цей час всі ваші справжні вії зміняться на нові.

Комментариев нет:

Отправить комментарий