воскресенье, 24 марта 2013 г.

Як вибрати правильну форму брів


На думку багатьох жінок, догляд за бровами не вимагає великих витрат за часом. Візажисти ж вважають інакше, адже брови, будучи мало не головною частиною особи, здатні відображати все те, що ми хочемо висловити - це і образа, і кокетство, і здивування. Треба визнати, що особою грати можливе лише тоді, коли в цьому беруть участь брови, а вони, і тільки вони, зроблять ваше обличчя виразним. Ідеальне особа може в мить зіпсуватися неправильною формою брів. І тому їх форма повинна бути правильною, відповідною вашому образу і зовнішнім виглядом.

Як вибрати правильну форму брів

Ввівши одного разу в пошукову систему словосполучення «фото правильних форм брів», ви вибрали правильний напрямок. Диктує все нові і нові зміни мода як би допомагає вдосконалювати вашу зовнішність. Зовсім недавно піком моди вважалися тонкі брови, а вже зараз актуальна ширина і густота. Які сюрпризи піднесе нам мода завтра?



Справжня жінка ніколи не рахується з капризами моди, вона при будь моді зможе зробити так, щоб її обличчя виглядало молодо й привабливо. Не потрібно забувати про те, що для кожного типу особи форма брів повинна бути індивідуальною.

Наприклад, особа округлої форми потребує візуальної витяжці, при цьому лінію брів потрібно зігнути, загострити і надати їй високий підйом. Але все треба робити в міру, бо при занадто завищеною дузі ваше обличчя набуде вираз здивування. Очі, якщо вони великі, візуально збільшаться. У разі якщо особа витягнуте, його слід трохи подкругліть. Особам, які мають такою формою, стилісти радять вибрати пряму і горизонтальну форму брів, допускаючи незначний, легкий вигин.

Брови, що мають форму будиночка (загострення і вигин в середині), дуже підходять особі, яка має квадратну форму.

До трикутникове особі форму брів бажано підняти і зігнути. Слідуючи рекомендаціям стилістів, не варто намагатися випрямляти лінію брів - це тільки підкреслить контури особи. Овальну форму особи можна вважати досконалістю, тут природні лінії брів ще більше підкреслять ідеальність вашого обличчя

Як домогтися правильної форми брів?

Ось деякі правила, дотримуючись їх ви зможете домогтися того, щоб форма брів була правильною

Правило 1. Категорично не можна доторкатися до брів бритвою.

Правило 2. Не захоплюватися вищипуванням. Брови у формі ниточок дуже неприродні, оскільки надають ефект обважнених і обличчя візуально округляється. Плюс до всього, брови ниточкою вже вийшли з моди.

Правило 3. Коригування треба робити в нижній частині брів, верхню лінію за допомогою вищипування коригувати не треба, тому що на верхній ділянці волосся крупніше і, видаляючи їх, ви порушуєте такі якості брів, як обсяг і колір.

Правило 4. Правильне визначення трьох основних точок на лінії брів - це початок (основу), середина (точка вигину), кінець (кінчик брови). Тут на допомогу прийде проста схема, згідно з якою першим ділом треба знайти підставу. Для цього вам знадобиться олівець, або щось на зразок цього предмета. Його потрібно докласти по вертикалі паралельно вашому носу. У тому місці, де лінія брови зустрілася з олівцем - це місце і буде першою точкою і вона повинна залишитися по ширині самої широкої.

У тому випадку, якщо в підставі брову надто широка, не треба боятися видалення зайвих волосків. Таким чином площа під бровами збільшиться, що дасть ефект відкритості очей. Верхню точку вигину знаходимо так: треба впритул докласти олівець до крила носа і прокласти лінію через кордон зіниці, розташовану внизу, до брови. Місцем перетину і треба вважати другу точку.

Далі треба знайти точку, яка називається кінчиком брови. Для цього знову прикладіть олівець до крила носа, з'єднавши з бровою через зовнішній куточок ока - в цьому місці і буде розташовано оптимальне місце для кінчика брови. Не забудьте про те, що кінець брови із зовнішнього боку повинен бути розташований вище, ніж внутрішній, інакше вираз обличчя буде дуже сумним.

Комментариев нет:

Отправить комментарий