суббота, 9 марта 2013 г.

Мереживні сукні: як вибрати і з чим носити

Мереживне плаття: напевно, немає більше спокусливого і привабливого, чуттєвого і вишуканого вбрання для сучасної жінки, тим більше, що воно знову на піку моди і стилю. Таке плаття відмінно підкреслить фігуру, приверне увагу і створить потрібне враження про своїй власниці. Крім того, вміло підібране плаття з мереживом може стати універсальним, а з відповідними аксесуарами підійде для відпочинку і роботи, для ділової зустрічі і вечірки. Якщо у вашому гардеробі досі немає такої сукні, негайно виправляйте ситуацію, підібравши одну або декілька моделей відразу.

Ціна на сукню з мережива відповідна, якісне добротне мереживо коштує недешево, тому, якщо у вас немає такої фінансової можливості, зупиніться на моделях з мереживними вставками.
Мереживні сукні: як вибрати і з чим носити
Найвигіднішими квітами для суконь з мереживного полотна є білий і чорний, контрастні і викликають відтінки виглядають безглуздо. Хоча однотонні соковиті тони зараз теж затребувані у сучасних модниць, наприклад, синій, червоний або зелений, а також бліді й строгі, бежевий, рожевий і молочний.

Довжина сукні не повинна бути мінімальною, також ніяких глибоких декольте і великих розрізів, інакше образ буде вульгарним і відштовхуючим, адже мереживне плаття саме по собі сексуально і жіночно. Непогано виглядають моделі з тонкого і хитромудрого візерункового мережива. Якщо воно абсолютно прозоре, необхідно обзавестися чохлом, надягають під таку сукню.

Якщо мереживо для сукні досить щільне, обмежтеся нижньою білизною тілесного кольору, надітого під нього. Мереживне плаття повинно бути простого крою та лаконічного фасону, а сам образ не переповнений аксесуарами, інакше таке плаття загубиться. Придивіться до асиметричним моделям, які досить популярні в цьому сезоні.
Мереживні сукні: як вибрати і з чим носити
Носити плаття слід з мінімумом класичних аксесуарів, а якщо ви надягаєте на нього жакет, вибирайте дуже простий, прямий і строгий, ніяк не звертає на себе увагу, а тільки вигідно підкреслює саме мереживне плаття. Для коротких моделей відмінно підійдуть однотонні кардигани, довгі або короткі, і стильні тренчи. Принт, контрастні кольори і різноманітність матеріалів категорично заперечуються. Прикраси для мереживного сукні повинні бути продумані і ретельно підібрані, підійдуть до нього тільки витончені, вишукані тонкі браслети і сережки, непомітні акуратні ланцюжка і кулони. Будьте уважні з мереживними сукнями в гардеробі, щоб вони тільки вигідно підкреслили ваше гарне почуття стилю і відмінний смак.


Комментариев нет:

Отправить комментарий