воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Модні валянки зими 2012-2013


Навряд чи можна знайти взуття більш теплого, ніж валянки. У новому сезоні, коли в моді не тільки краса, але й функціональність, вони знову стають особливо актуальними. Звичайно, зараз це вже далеко не ті класичні валянки, кілька грубуваті, образ яких виникає при згадці цього слова, а часом самі справжні витвори мистецтва.

Перш за все, на відміну від своїх «предків», сучасні валянки мають підошву. Зазвичай вона плоска і рифлена, забезпечує стійкість і захищає від ковзання по гладкому льоду. Однак деякі дизайнери не побоялися поекспериментувати і оснастили свої моделі каблуками і навіть шпильками.



Тим модницям, які не хочуть йти від споконвічно російських традицій, кутюр'є пропонують також вельми цікаві варіанти без підошви. На додаток до такого взуття пропонуються прозорі галоші, які візуально будуть зовсім непомітними, але при цьому надійно захистять ноги від бруду і снігу.

Валянки, які будуть модні взимку 2012-2013, привертають до себе увагу незвичайним декором. Це може бути і вишивка, і аплікації, і мереживні вставки. Активно використовуються намистини, бісер, стрази, хутряні елементи.

Нововведення поширилися і на колірну гамму валянок: тепер, крім звичних для натуральної вовни тонів - сірого, сірчаного, бежевого, білого, - вони можуть бути яскраво-зеленими, бордовими, шоколадними, блакитними і т.д.

Сама актуальна і практична довжина валянок - до середини ікри. У новому сезоні вони досить щільно облягають ногу, завдяки чому виглядають нітрохи не менш елегантно і жіночно, ніж чоботи.

Носити їх краще всього разом з вузькими джинсами, брюками, утепленими шортами. А ось до платтів і спідниць вони, будучи в більшому ступені все ж атрибутом спортивного стилю, підходять не дуже.




Комментариев нет:

Отправить комментарий