воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Хутряні шарфи і коміри - фаворити зимового сезону 2013


Важко уявити нинішню осінь і зиму без хутра. Шуби і хутряні куртки в деяких показах відігравали провідну роль, але частіше лейтмотивом колекцій осінь-зима 2012-2013 були хутряні аксесуари. Самим модним трендом стали хутряний комір і хутряний шарф.

Дизайнери не обмежують нашу фантазію не у виборі довжини хутра, кольору, ні в самих моделях, ні в тому, як і з чим, носити хутряний комір або хутряний шарф. Це може бути звичний хутро песця, лисиці, єнота, норки, але і каракуль чи лама. Самий звичний спосіб носити хутряний комір або шарф поверх верхнього одягу. Але можна носити коміри або шарфи їх хутра на блузки, светри та навіть вечірні сукні. Універсальним аксесуаром може стати хутряний комір, який відстібається, його можна носити і поверх пальто, і поверх джемпера або жакета.



Хутряні шарфи і коміри - фаворити зимового сезону 2013
Серед різноманіття хутряних комірів і хутряних шарфів, все-таки можна виділити деякі провідні тенденції в цих аксесуарах. У моді коміри з хутра переважно прямокутної форми, масивних розмірів, більша частина яких розташовується на спині. Актуальні хутряні шарфи, і коміри в тому числі, що виконують роль хомута.

Комментариев нет:

Отправить комментарий