воскресенье, 31 марта 2013 г.

Як вибрати відповідний бюстгальтер


Здавалося б, що вже власні розміри одягу та білизни кожна дівчина повинна знати на пам'ять. Але, як показали нещодавні опитування, близько 70% дівчат та жінок вагаються швидко і точно назвати розмір навіть свого власного грудях, «на око» або дотримуючись порад продавця вибираючи бюстгальтери, часто «промахуючись» при цьому з їх розмірами. Як же уникнути цих дрібних, але таких прикрих неприємностей? Відповідь проста: слідуючи приведеним нижче радам.
Як вибрати відповідний бюстгальтер
1. Для визначення свого розміру бюстгальтера потрібно виміряти обхват грудей за двома параметрами: по центру і під нею. Для виміру подгрудной обхвату необхідно встати прямо і видихнути. Сантиметрова стрічка обов'язково досить щільно, але і не дуже туго, повинна облягати груди, розміщуючись строго паралельно підлозі. Отриману цифру краще де-небудь записати. Аналогічним чином слід виміряти і обхват грудей по лінії сосків. Власницям дуже великого бюста перед таким виміром краще буде надіти добре сидить підтягаючий бюстгальтер, інакше цифра, отримана в результаті, може виявитися набагато менше реальної.



2. Далі треба визначити різницю між першим і другим результатами вимірювань. Отримана цифра і буде відображати повноту чашечки. Отже, якщо результат дорівнює:

20-21 сантиметрів - розмір вимірюваної грудей DD (5);

18-19 сантиметрів - D (4);

16-17 сантиметрів - С (3);

14-15 сантиметрів - В (2);

12-13 сантиметрів - А (1);

10-11 сантиметрів - АА (0).
Як вибрати відповідний бюстгальтер
Для дуже великих розмірів грудей крок становить не два, а вже три сантиметри: при різниці в 23-25 ​​сантиметрів краще вибирати розмір ліфчика Е (6), а 26-28 сантиметрів - (6 +).

3. Цифра маркування бюстгальтера перед позначенням повноти чашечки обов'язково повинна дорівнювати подгрудной обсягом. Крок при цьому становить 5 сантиметрів. Виходячи з цього, якщо результати вимірювань показують 76 сантиметрів, то їх можна сміливо округляти до 75 сантиметрів.

4. Якщо планується придбання білизни європейських виробників, необхідно враховувати, що в таких країнах як Італія або Франція розмір бюстгальтера розраховується трохи за іншою формулою, висловлюючись в дрібних цифрах. Для визначення повноти чашечки виробників бюстгальтерів цих країн Різниця між обхватом потрібно розділити на 6. До прикладу: 85-71 = 14 сантиметрів; 14/6 = 2.3 сантиметрів.

Ось так, за допомогою нескладних математичних розрахунків можна правильно визначити повноту чашечки підходящого для себе бюстгальтера. А це допоможе зробити правильний вибір у відповідальний момент.

Комментариев нет:

Отправить комментарий