суббота, 9 марта 2013 г.

Як вибрати і з чим носити шкіряну спідницю

Все частіше в гардеробі сучасних модниць з'являються шкіряні спідниці. Слід зауважити і те, що шкіряні спідниці вибирають не тільки сміливі дівчата, але й романтичні особи. Більш того, шкіряні спідниці стрімко входять в діловий стиль. У магазинах одягу такі спідниці представлені в дуже широкій гамі кольорів, також вони розрізняються по довжині і фасоном, що дозволяє підібрати модель, яка найбільш гармонійно поєднується з образом дівчини.
Як вибрати і з чим носити шкіряну спідницю
Щоб ваш образ не став вульгарним або надмірно зухвалою, слід дотримуватися кількох правил.

Так, коротка спідниця зі шкіри абсолютно не поєднується з твариною принтом, так що цю затію одразу доведеться відкинути. Дуже пішло виглядає поєднання короткої шкіряної спідниці з ботфортами і взагалі, коротка спідниця зі шкіри сама по собі досить яскравий елемент гардеробу, тому щоб не перевантажувати образ потрібно відмовитися від яскравого манікюру та макіяжу. Також не рекомендується одягати в якості верху, обтягуючі і прозорі речі.

Якщо ви прагнете створити спокійний і ніжний образ, постарайтеся використовувати якомога менше аксесуарів. А якщо все ж їх використовуєте, то вони повинні бути максимально простими. У цьому випадку не можна використовувати аксесуари з металу та ланцюжки, так як в підсумку ви отримаєте надмірно складний і важкий образ.
Як вибрати і з чим носити шкіряну спідницю
Як і будь-який елемент гардеробу, шкіряні спідниці підбираються з урахуванням фігури. Власницям повних ніг не рекомендується купувати занадто короткі моделі. А улюблені багатьма спідниці-олівці протипоказані дівчатам без чіткої лінії талії. Такі спідниці удачней всього виглядають на володарка красивих жіночих форм.

Якщо спідниця зі шкіри призначена для повсякденного носіння, то слід зупинитися на нейтральній кольоровій гамі, яка не сильно впадає в очі. Для ділового стилю кращим вибором стануть спідниці, витримані у класичному стилі.

Дуже гармонійно з шкіряною спідницею виглядають блузки та сорочки незалежно від їх забарвлення. Тут головним критерієм вибору залишаються ваші смакові пристрасті. Не менш гармонійним доповнення можуть стати жилети, як хутряні, так і в'язані. Короткі курточки, піджаки, джемпери та кардигани також чудово поєднуються з шкіряними спідницями.


Комментариев нет:

Отправить комментарий