понедельник, 19 ноября 2012 г.

Жіноча нижня білизна: головні тренди 2013


Новий 2013 багатий на новинки. Якщо раніше нам доводилося задовольнятися лише 3-4 ключовими модними напрямками, то в майбутньому році наші можливості воістину безмежні.

Стиль і форма 2013

В білизна, як і в світі Високої моди, у фаворі ретро. Бантики і рюші, тасьми і шнурівки, завищена талія і корсети - все це шалено модно. Особливу пікантність додають принти - нехитрі квіточки або горошок. Надівши така білизна можна бути впевненою в 100% попаданні в тренд. Чоловіки теж повинні оцінити - багато хто з них так люблять грати в невинність.


Жіноча нижня білизна: головні тренди 2013
При всій різноманітності нововведень 2013 року - головним і основним трендом буде мереживо. Зовсім не дивно, невже щось може бути більш вишукане, витончене, ніжне і обволікаючу для жіночого тіла? Мереживо майбутнього року ще більш розкішне і прикрашене вишивкою. Шик і шок - назва цього модного напрямку.

Стиль casual залишається трендовим. Для тих, хто любить простоту ліній, натуральні матеріали і комфорт. Особливу увагу зверніть на форму чашечки - поки не всі дами зробили собі силіконові груди, пуш-ап не може бути "немодним", але в 2013 році стане популярною дуже низька чашечка. Вона сильно прочиняє груди і добре сидить на володаркою навіть 1-2 розміру.

Жіноча нижня білизна: тканини і принти

Баклажан, буряк, колір хакі, ліловий і ніжний беж - головні тенденції сезону. Помаранчевий потихеньку здає свої позиції, але йому на зміну йде не менше життєрадісний жовтий. Поєднання в одному комплекті контрастних, але близьких кольорів також виглядає дуже ефектно, наприклад, шоколадний і беж.

Анімалістичні принти не хочуть покидати модні подіуми, мабуть, модельєрам ще є, що сказати по темі. Графіка стане популярною в купальниках, а горошок і лютики-квіточки милі нам скрізь!





Комментариев нет:

Отправить комментарий