суббота, 3 ноября 2012 г.

Актуальні та стильні блузки осінь-зима 2012-2013


У нинішньому сезоні численні дизайнери вирішили звернутися до різних стилів, в результаті чого нинішня осінь і майбутня зима порадують величезним різноманітністю стильною і сучасного одягу.

Одним з незамінних предметів гардероба кожної модниці є блузка. Вона повинна відображати не тільки настрій її власниці, але ще й характер. Отже, які блузки в моді цієї осені і прийдешньої взимку?

Актуальні фасони

У новому сезоні неперевершено буде виглядати блузка із закругленими краями, класичним коміром або ж з коміром-стійкою. До того ж в колекціях різних дизайнерів присутні блузки з невеликим ремінцем, а також деякі незвичайні рішення, одним з яких є класична сорочка білого кольору з капюшоном.

Довжина рукава кожної блузки може бути найрізноманітнішою і мінятися залежно від зовнішнього вигляду і стилю конкретної моделі.

Популярний в нинішньому і майбутньому сезонах вертикальний виріз, що створює відчуття розстебнутих гудзиків. Також актуальні на даний момент оборки, рюші і, звичайно ж, складки.


Стильні матеріали і забарвлення

Як і раніше актуальні блузки, які виконані з прозорих або ж напівпрозорих тканин. Колірна палітра стильних блузок досить-різноманітна. На піку популярності класичне поєднання таких кольорів, як білий і чорний.

Також дуже стильно виглядатимуть яскраві і пастельні відтінки. У моді в поточному сезоні атлас, шовк, а також шикарні і неперевершені блискучі тканини золотого кольору.

Що стосується принтів, можна з упевненістю говорити про те, що в нинішньому сезоні популярні етнічні, квіткові, абстрактні, а також тварини малюнки. Трендом поточної осені також є комбінація різних принтів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий