суббота, 3 ноября 2012 г.

З чим носити рожеві туфлі


Рожевий є улюбленим кольором безлічі дівчат. А в цей час він стає певною мірою класикою поряд з червоним, білим і чорним.

Рожевий може бути дуже різним. І його відтінки можуть використовуватися не тільки для створення ніжного карамельного романтичного образу, але і в спортивному і навіть діловому стилі. При цьому найголовніше - правильно підібрати відтінок рожевого. Насправді зараз на піку моди один з відтінків рожевого - кораловий. По суті, кораловий колір є чимось середнім між рожевим і червоним. Коралові туфлі будуть добре поєднуватися не тільки з джинсами і сукнею, але й з офісним костюмом.

З чим носити рожеві туфлі?
Ще одним дуже цікавим відтінком є ​​яскравий неоновий пінк. Але такий відтінок абсолютно не підходить для ділового офісного стилю. А ось для створення яскравого лялькового образу або ж для походу в клуб або на вечірку підійде в самий раз. Цей яскравий відтінок добре підійде як блондинкам, так і брюнеткам. А ось для шатенок підійдуть менш інтенсивні відтінки рожевого.


Світлі і ніжні пастельні відтінки рожевого підійдуть, як кажуть, і в бенкет, і в світ. Туфлі ніжних льодяникових відтінків допоможуть створити гламурний образ. А балетки ніжних відтінків з бантом додадуть образу романтичності.


Також додатково варто відзначити, що рожевий відтінок підійде не тільки для стилів, що підкреслюють жіночність, але і цілком вдало впишеться в спортивний стиль. Так, наприклад, рожевий непогано буде виглядати на кедах, а також на туфлях чоловічого фасону. Не менш оригінально виглядатимуть рожеві відтінки у взутті стилю мілітарі.

Взуття з відтінками рожевого підійде і для сміливих дівчат, які люблять експерименти і для прихильниць класики. Так, наприклад, для ділового стилю можна підібрати туфлі з відтінками рожевого або ж з оформленням в рожевих тонах.
Рожевий колір має більше 20 відтінків, так що будь-яка представниця прекрасної статі зможе підібрати «свій» рожевий.

Якщо ви все ж зважилися придбати рожеві туфлі і не знаєте з чим їх надіти, але наші прості поради можуть вам допомогти. По-перше, не варто одягатися у все рожеве. Такий образ гламурної ляльки може виглядати не просто смішним, але і дратівливим. До рожевим туфлям можна підібрати, наприклад, такий ансамбль, в якому з рожевими туфлями будуть поєднуватися біжутерія, хустку або ремінь.


Також з взуттям рожевого кольору ви можете надіти піджак, куртку, туніку, топ або блузу.
А ось сумка під колір взуття зараз вже виглядає досить нудно і не є правилом гарного смаку. Але ви можете підібрати сумку, на якій можуть бути рожеві деталі, наприклад, кишені, вставки або ж відстрочка. Для того, щоб не помилитися при виборі кольору, при виборі ансамблю до чорних туфель можете зупинитися на класичних кольорах - чорних або білих.


Також до рожевого дуже добре підійдуть такі кольори: світло-блакитний, сірий, салатовий, жовтий, фіолетовий, ніжно-червоний, коричневий, а також колір слонової кістки.
Також при цьому дуже важливий і відтінок рожевого. Якщо він світлий і ніжний, то і підбирати до нього потрібно відповідно ніжні пастельні відтінки. А для яскравих рожевих в ансамбль підберіть контрастні чорний або білий або інші кольори.

З рожевими туфлями будуть дуже добре виглядати сарафани, сукні або ж топи з рожевим малюнком або принтами.
При підборі речей для ансамблю також варто пам'ятати одне просто правило: в образі не повинно бути більше трьох кольорів, інакше він стає схожим на клоунський наряд і тільки вкрай сміливі та впевнені у собі дівчата можуть дозволити собі поєднувати більше трьох кольорів. Але при цьому орнаменти і принти можна сміливо віднести до винятків із правил, тому що найчастіше в них поєднується більше трьох відтінків.




Комментариев нет:

Отправить комментарий