понедельник, 19 ноября 2012 г.

Модні чоботи сезону осінь-зима 2012-2013


Чоботи - культова річ жіночого гардеробу. Для багатьох вони фетиш, може бути багато кофтинок - чобіт ніколи. Чоботи мовець річ - ви можете одягнутися спокійно і скромно, але чоботи розкажуть про вас усе. Вони видадуть вас з головою, але раптом ви саме цього хочете? Чим здивують дизайнери в цьому році? Як бути у всеозброєнні і як не відстати за вічно юною Модою? Новий сезон приготував нам чимало сюрпризів:

Видихніть з полегшенням, і надіньте гостроносі чоботи на тонкому каблучку, вони, нарешті, повертаються на подіум. Так, такі чоботи для випадку, в них не побігаєш. А ось для романтичних зустрічей і прогулянок абсолютно незамінні.

Більш динамічний варіант пропонує популярний стиль "мілітарі". Трохи грубуваті моделі будуть контрастувати і підкреслять стрункість, довжину і витонченість дівочих ніг.

Чоботи на платформі за інерцією ще будуть затребувані в 2013 році, але в наступному вже навряд чи ... Каблуки можливі двох видів - прямі і грунтовні, що актуально для російського клімату, або тонкі шпильки. А ще ви можете надіти чоботи на плоскій підошві і теж бути в тренді!



Гладка шкіра і шкіра екзотичних тварин панує на світових модних подіумах. Кольору шкіри спокійні, характерні для осінньо-зимового сезону - всі темні тони: коричневий, шоколадний, чорний, темно-синій або темно-зелений. А ось замша більш кокетлива.

Замшеві чоботи допустимі яскравих і незвичайних кольорів. Вони можуть стати центром вашого ансамблю, або навпаки, лише тільки відтіняти вдало зібраний комплект.

Особливості та фурнітура

І тут політ фантазії дизайнерів не вичерпався. Шнурівки, перфорація, переплетення контрастних ремінців. Оздоблення хутром і чоботи поєднують шкіру або замшу з в'язаним панчохою. Цвях сезону - чоботи без каблука. Він як би повинен бути, а його немає - особливим чином сконструйована платформа дозволяє триматися і без опори на п'яткову частину.




Комментариев нет:

Отправить комментарий