суббота, 8 декабря 2012 г.

У чому зустрічати рік Чорної Змії


Замислитися над цим питанням стоїть за кілька місяців до настання свята. Так як наступаючий рік - це рік Чорної Водяний Змії, то зустрічати його бажано в одязі чорного або синього кольору.
Можна використовувати для зустрічі Нового року також і зелений колір. Жінкам для зустрічі Року Змії найкраще підійде плаття. В чоловіче вбрання можна впровадити краватку зі «зміїним» малюнком.
Вибираючи Новорічне вбрання, ви повинні розуміти, що Новорічна вечірка може тривати досить довго, можливо ви будете брати участь у якихось конкурсах та іграх, тому ваш наряд не тільки повинен бути чудовим, але і обов'язково комфортним. І про це не варто забувати при виборі новорічного вбрання.

Якщо ви жінка з гарною фігурою, то ви будете чарівні в гладких, обтягуючих сукнях темно-зеленого кольору, що нагадують зміїну шкіру. Можете послухатися поради багатьох експертів, які вважають, що найкращим колірним поєднанням для наряду майбутньої новорічної ночі буде поєднання чорного і зеленого.



Довжина вашої новорічного сукні - максі, в крайньому випадку - міді, але не міні. Кількість прикрас повинно бути в міру, але вони повинні бути з благородного металу і з дорогоцінним камінням, бажано діамантами.
Ті, хто воліє слідувати високій моді, повинні пам'ятати, що при виборі вбрання бажано орієнтуватися на конкретного модельєра.

Для святкування Нового 2013 найбільш підходить стиль жінки-вамп
Образ жінки-вамп асоціюється з Будинком Гуччі та його дизайнером Томом Фордом. Саме він одним з перших відіслав шанувальників моди в похмурі часи середньовіччя, запропонувавши публіці готичний стиль, агресивну сексуальність, цікаву блідість, червоні губи, високі шпильки, глибоке декольте і обов'язковий чорний колір. М'яка блискуча шкіра, асиметричний крій, прозоре мереживо, чорний оксамит, металеві ланцюжки - ось незмінні супутники фатальної красуні. У тому ж стилі виконані наряди від Олександра Маккуїна, Вів'єн Вествуд, Карла Лагерфельда і інших відомих кутюр'є.
Якщо ви хочете вибрати довгу сукню, то воно повинно бути з глибоким декольте, з мереживами з шовку.
Досить популярні східні шаровари і витончені сукні, що нагадують нижню білизну (маленька дівчинка залізла в мамин шафа і з захопленням приміряє розкішні сорочки). Одним з відкриттів стала поява східних мотивів: китайські квіти в колекціях Гуччі, японські ієрогліфи (Ферре), а також змії і дракони (Роберто Каваллі).
Звичайно ж, щоб підкреслити всі свої достоїнства, вам зовсім не обов'язково використовувати глуху і обтягуючий «зміїну» одяг. Відкрийте плечі, обнажите спину (до речі, саме вона, як правило, викликає найбільший ажіотаж серед присутніх на вечірці чоловіків). Можна також оголити живіт або, якщо у вас вистачить сміливості, приміряти відверте декольте до пояса. Намагайтеся вибирати одяг із ніжних тканин. Уявіть, який трепет відчує ваш обранець, коли в танці його рука торкнеться вашого плаття, а по щоці слизнутимуть пишні, трохи кучеряве волосся. А якщо ви майстерно підкреслите очей, то ваш образ буде просто ідеальним.
Альтернативою маленькому чорному платтю (незмінного фавориту чуттєвих жінок) може стати наряд в стилі «рідкого металу». Справжнім хітом осінньо-зимового сезону стали блискучі облягаючі костюми у Валентино, Джона Гальяно, Олександра Маккуїна, Пако Раббані і Вів'єн Вествуд.

Якщо ваша фігура не дозволяє вам надіти обтягуючі сукні, то не турбуйтеся і ні в якому разі не робіть цього.
У цьому випадку вибирайте щось менш обтягуючі, з напівприлягаючий силует, але все одно шлях краще це буде не брючний костюм і навіть не спідниця. Шлях це буде класичне вечірнє плаття.
Класика ніколи не виходить з моди, вона завжди актуальна. Гладке волосся, зачесане назад, бездоганна шкіра без натяку на сільський загар, непомітний макіяж.
Леді в рік Чорної Змії повинна бути проста і елегантна. У її вбранні немає місця химерним аксесуарам і милим рюшів. Лише відверту сукню з відкритими плечима, трохи мерехтливе в темноті, та широкий палантин. Якщо ви хочете бути справжньою світською дамою, то ви просто приречені на нескінченний роман з Шанель та Валентино. Карл Лагерфельд (Будинок Моди Шанель) знову звертається до класичному поєднанню чорного і білого, трохи розбавляючи його вишуканим темно-фіолетовим кольором. Сувора простота пропонованого способу пом'якшується за рахунок тонкої талії і відкритих плечей. У тій же кольоровій гамі працює і Валентино, пропонуючи своїм прихильницям більш холодні й стримані речі з атласу і шовку.
Альтернативою занадто дорогим вбранням можуть стати сукні з бабусиної скрині, адже так званий стиль «вінтаж» ось вже кілька сезонів користується величезною популярністю.
Не забудьте підібрати до вашого наряду взуття. Взуття має бути чорною, лакованої і на високому каблуці.




Комментариев нет:

Отправить комментарий