воскресенье, 23 декабря 2012 г.

Модні вечірні сукні з останніх колекцій 2012-2013


До свят краще готуватися заздалегідь, і вечірнє плаття вибирати не за тиждень до важливих подій. Адже далеко не завжди виходить швидко знайти красиве вечірнє плаття, яке до того ж добре сяде по фігурі і підійде по стилю. Сьогодні ми розглянемо самі нові фасони і моделі вечірніх нарядів від кутюр'є, і насолодитись новими колекціями FW 2012-2013.

У моді в новому сезоні будуть сукні як у готичному стилі, так і ніжні романтичні сукні. Верх майстерності від дизайнерів - поєднання двох стилів. Готичні вечірні сукні добре поєднуються зі стилем жінки-вамп. Червона помада, бліда шкіра, акуратна зачіска, і фатальний образ леді-вамп готовий. Якщо ж серцю миліше образ ніжної дівчини, краще зупинити вибір на сукні з шифону, з рюшами та вишивкою. Перевагу краще віддавати тканинам з квітковими принтами або квіткової вишивкою.



Модні тканини
Що стосується модних тканин для вечірніх суконь, то в цьому сезоні актуальні напівпрозорі шифонові тканини, використання яких особливо вдало продемонстровано в колекціях Олександра Маккуїна (посилання нижче) і Валентино (в каталозі нижче). Поєднання напівпрозорих тканин з оксамитом в тон і вишивкою дуже вдало продемонстровано в колекції Гуччі осінь-зима 2012-2013. Таке розкішне поєднання тканин вітається не тільки для вечірніх нарядів, але й для коктейльних суконь. У цій же колекції Gucci можна побачити і модні фасони суконь з оксамиту. Вибираючи оксамитову тканину для плаття або костюма, краще зупиняти свій вибір на насичених темних відтінках вишневого кольору, синіх і зелених тканинах.

Вишивка вітається в будь-якому вигляді - з камінням, стразами, бісером і паєтками. Мода на вишивки залишиться з нами в наступному сезоні, так що можна вже починати експерименти з квітковими або геометричними візерунками.







Комментариев нет:

Отправить комментарий