воскресенье, 16 декабря 2012 г.

З чим носити об'ємні светри взимку 2012-2013


Красиві стильні светри та кардигани зігріють в холодну погоду не тільки тіло, але і душу. У сезоні осінь-зима цього року писком моди стали об'ємні светри різних варіацій. Вони відмінно зігрівають і чудово виглядають на жіночною фігурі.
Багатьом відомий той факт, що спочатку светри такого типу були призначені для чоловічого гардероба, проте, завдяки фантазії дизайнерів, вони знайшли милі жіночні риси. Яскраві прінти і орнаменти роблять об'ємні светри невід'ємною частиною кожного жіночого гардеробу.

Встає вельми актуальне питання: з чим же носити одяг подібного роду, і яким саме моделям в даному сезоні віддати перевагу?



Великою популярністю користуються об'ємної форми светри, виконані великої в'язкою. Такі кофти виглядають дуже мило і можуть зігрівати не лише тіло їх власниць. Але і очей оточуючих людей. Малюнки на таких светрах тільки вітаються, головне не переборщити. Перевага віддається звіриним принтам (зебра, леопард).

Для того щоб не «зробити» свою фігуру безформною за допомогою об'ємного светра, його потрібно надягати в поєднанні з речами, які ідеально підкреслять всі ваші достоїнства. Це можуть бути легінси, щільні колготки з узорами або вертикальним орнаментом, вузенькі джинси або штани. Якщо светр короткий, можна надіти короткі облягаючі шорти. Відмінно підійдуть до такого способу як грубі черевики в стилі кантрі, так і чоботи на підборах.

Для створення найбільш романтичного ширяючого образу рекомендується комбінувати об'ємні светри з легкими спідницями або сукнями, а також шифоновими блузками і сорочками, доповнюючи цей образ ботільонами або півчобітками.

Бізнес-леді можуть зупинити свою увагу на поєднання об'ємних светрів з широкими класичними брюками, доповнене півчобітками або боти на каблуці.

Таким чином, об'ємні светри можна комбінувати практично з чим завгодно, головне правильно це робити.

Комментариев нет:

Отправить комментарий