воскресенье, 28 октября 2012 г.

Двосторонній клатч - практичність і якість


Клатч поступово замінює класичну дамську сумочку. Він більш практичний і зручний. Невеликі розміри і хороша місткість дозволяють брати його з собою для походу по магазинах, на світську вечірку або в клуб, на прогулянку по місту і навіть на роботу.

 Кілька років тому цей аксесуар жіночого гардеробу завоював популярність у європейських країнах. Сьогодні модні клатчі повільно, але вірно підкорюють російський ринок споживачів. Так, у магазинах мережі Perfetta можна придбати якісні та нетрадиційні речі, створені російськими модельєрами та дизайнерами. Унікальні колекції двосторонніх клатчів PIU PIU дуже радують модниць.


Клатчі PIU PIU творять молоді, але талановиті петербурзькі дизайнери - Юлія Шу і Олексій Пенюк. Дамські сумочки з колекцій цієї талановитої пари відрізняються своєю неповторністю і цікавим лаконічним дизайном. У той же час вони дуже практичні, що є рідкістю для подібних речей.

Для виготовлення клатчів PIU PIU застосовуються тільки найякісніші і приємні на дотик матеріали - замша і натуральна шкіра. Кожна модель зроблена вручну, і не більше, ніж у п'яти примірниках. Завдяки цьому ймовірність зустріти на вулиці дівчину або жінку з таким же клатчем в руках, як і у вас, зведена до мінімуму.

У клатч є застібка-магніт, який прихований від очей оточуючих. Він дозволяє закривати сумку легким рухом руки. Цікавою особливістю цих моделей є відсутність виворітного боку. Це означає, що вони двосторонні. В залежності від настрою і відтінків одягу вашого щоденного гардероба, їх можна вивертати або яскравою, або темною стороною назовні. Крім цього, маленьку сумочку можна скласти кількома різними способами. В будь-якому вигляді вона буде виглядати неповторно і оригінально.

Комментариев нет:

Отправить комментарий