вторник, 23 октября 2012 г.

Модні пальто 2012, що сьогодні носять


Напевно в гардеробі кожної жінки є така річ як пальто. Коли на вулиці дощ і вітер, так приємно закутатися в цю теплу річ. Але ж тепло - ще зовсім не означає несмачно. Досить вибрати правильну модель, і предмет верхнього одягу зможе перетворити вас на очах! Які ж пальто актуальні у 2012 році? Модне пальто 2012 - це чистісіньке відображення класичного стилю у всіх його проявах. Жіночні, елегантні, що підкреслюють фігуру моделі додадуть вашому образу справжньої розкоші і почуття стилю. До того ж, класична модель пальто чудово підійде до будь-якого типу одягу, будь то звичайні джинси, або ж строгий офісний костюм. Досить правильно підібрати аксесуари, і ваш образ зможе змінюватися в залежності від вашого настрою!


Зрозуміло, найкращим матеріалом для пошиття пальто була і залишається натуральна шерсть. Не обійдеться без неї і на цей раз. Покази лідерів світової моди вже наповнені теплими, стильними й розкішними пальто з цього матеріалу. Зрозуміло, пальто з вовни - це шалено красиво. Однак, іноді варто подумати про практичність. У такому випадку переваги віддаються трикотажу і моделям, виготовленим шляхом комбінування різних матеріалів.


Безперечними лідерами світових показів 2012 стають довгі моделі. Пальто саме такого типу надають образу багатства, розкоші і жіночності. Воно найбільш доречно в тому випадку, якщо ви відправляєтеся на урочистий захід, чого не можна сказати про поїздки в транспорті. Якщо ви шукайте щось на кожен день, але хочете виглядати модно і стильно, дизайнери радять звернути увагу на укорочені моделі, ледь прикривають стегна. Такий фасон вже точно представить ваші ноги у вигідному світлі!



Комментариев нет:

Отправить комментарий