вторник, 23 октября 2012 г.

Модне взуття 2012: шик і трохи романтики


Незважаючи на те, що взуття на високих підборах, як і раніше в моді, любительки комфорту можуть, нарешті, розслабитися і зітхнути на повні груди. Шпильки відходять на другий план, поступаючись місцем взуття на платформі і плоскій підошві. Загострені носи у взутті також відходять на другий план, віддаючи данину моді 60-х - 70-х років.

Найбільшою популярністю в ті роки користувалися чобітки та черевики із закругленими носами і невеликим каблучком. Якщо говорити про осінньо-зимовому сезоні, комфорт, зрозуміло, виходить на перший план. Але зручність зовсім не означає відмову від краси і розкоші. Тому кращі модні дизайнери вирішили піти таким шляхом: брати за основу класичні, зручні моделі, додаючи їм індивідуальності за рахунок обробки.


Модне взуття 2012 - це, перш за все, вироби, рясно прикрашені хутром. Саме хутряні деталі та стануть головною прикрасою осінньої і зимової взуття 2012 року. Не менш актуальні різнокольорові аплікації з вишивки - певний контраст стриманій колірній гаммі і покрию. Не менш популярним матеріалом, службовцям для обробки взуття, стане гіпюр і мереживо.

Весняні колекції обіцяють бути досить романтичними і гламурними, а значить, без цього матеріалу вже точно ніяк не обійтися! Головне в цій справі - не забувати про якість. Адже коли мова заходить про моду, мова, перш за все, йде про розкішних тканинах, а не дешевих підробках.



Комментариев нет:

Отправить комментарий