вторник, 23 октября 2012 г.

Модні куртки осінь-зима 2012-2013


Кожній представниці прекрасної половини в холодну пору дуже хочеться виглядати бездоганно, але неодмінно і відчувати себе комфортно. Для щоденної носки самим зручним і практичним предметом гардеробу визнана куртка. Саме куртка може відповідати багатьом вимогам сучасних жінок.

Новий модний сезон несе в собі безліч чудових моделей курток від провідних світових дизайнерів. Багато з них мають незвичайний крій, що робить цю деталь гардероба ще більш затребуваною цієї осені.
Модні куртки осінь-зима 2012-2013

Короткі куртки
Укорочені куртки посіли особливе місце в модних колекціях. Модельєри пропонують за допомогою таких моделей робити акцент на фігурі, яка чудово виділяється.

Короткі дуті куртки з піднятими рукавами до ліктя активно пропонує в своїй колекції бренд Burberry Prorsum. Також в цій колекції знайшлося місце стильним курткам з укороченим рукавом з пальтової тканини. Такі варіанти більше схожі на теплі жакети, мають зігріваючу підкладку.


Ефектно виглядатимуть куртки від Blumarine. Творіння дизайнера виділяються із загальної маси завдяки блищати атласу. Укорочені моделі дутих або тонких курток підійдуть як для холодних днів, так і для більш теплих.

Бренд Barbara Bui пропонує жінкам золоті куртки з незвичайним відливом. Вони ідеальні для теплих днів золотої осені.

Подовжені куртки
Куртки довжиною до середини стегна також знайшли визнання дизайнерів в новому модному сезоні. Моделі по фігурі як у Lacoste або Lanvin привертають особливу увагу. Особливістю курток від Lacoste є приталений силует, підведений комір, лацкани.

Lanvin пропонує унікальні моделі, які стали приємним сюрпризом для багатьох модниць. Злегка розширені вгорі рукави, відсутність коміра, замість якого представлено яскраву прикрасу зі звіриним зображенням, потайная застібка - всі ці деталі відрізняють куртки Lanvin від інших.

Куртки під пояс
Щоб зробити акцент на жіночності, у багатьох випадках дизайнери пропонують додати деталь у вигляді пояса. З її допомогою жінка стає витонченішою. Незвичайні моделі курток під пояс пропонує Burberry Prorsum, а також Barbara Bui.

Шкіряні куртки
Котрий рік модельєри роблять ставки на практичний матеріал іменований шкірою. Його шанувальників серед сучасних жінок вистачає. Тому і живе шкіряна куртка вже довгий час, не збираючись здавати свої позиції.

Практичні подовжені куртки з якісної шкіри пропонує Alexander Wang. Його творіння відрізняються оригінальною обробкою у вигляді кнопок, лакованих вставок, ремінців і блискавок. Колірна гамма представлена ​​в декількох тонах, серед яких є бордовий, темний сіро-синій відтінку берлінської блакиті, а також чорний.

Одними з найяскравіших можна назвати куртки Blumarine і Barbara Bui, так як вони асоціюються з дорогоцінним золотом і сріблом. Саме такі матеріали будуть близькі модницям в прийдешньому сезоні.

Крім дорогоцінних актуальні ще й такі кольори, як чорний, білий, помаранчевий, фіолетовий, бордовий, оливковий, сірий та інші.


Комментариев нет:

Отправить комментарий