воскресенье, 28 октября 2012 г.

Жіночі рукавички - аксесуар, без якого складно обійтися в холодну пору року


Вони не тільки допомагають захистити чутливу шкіру рук від впливу вітру і морозу, але й доповнюють образ жінки, роблять його елегантним. Вибирати рукавички слід дуже ретельно, звертаючи увагу на якість матеріалу, з якого вони зшиті, зручність і зовнішній вигляд.

 Жіночі рукавички шиють з різних за фактурою і щільності матеріалів. Найпопулярнішими є вироби з шкіри, замші, трикотажу, лайкри. Зимовий варіант рукавичок зазвичай має шар утеплювача з вовни, байки або хутра.

Рукавички зі шкіри - практичний і зручний варіант. Самими шкарпетки вважають вироби з цапиною шкіри - при належному відході вони прослужать вам декілька років. Рукавички з овечої шкіри зазвичай більш м'які і краще сидять на руці, але досить слабо гріють. Тому цей варіант підходить тільки для теплої осені або весни.



Лайкра - матеріал для люблячих балувати себе жінок. Вона проводиться зі шкіри новонароджених ягнят особливої ​​вичинки, тому дуже еластична і м'яка. Однак у лайкри є й недолік - після намокання вона сильно деформуються. І якщо ви потрапите в таких рукавичках під дощ, зберегти їх форму навряд чи вийде.

Замша - самий довговічний матеріал для рукавичок. При виборі зверніть увагу на ворс - він повинен бути коротким, м'яким, як у персиковою шкіри. Якщо замша груба і неоднорідне забарвлена, на ній присутні залисини - це свідчить про порушення технології вироблення матеріалу.

Зручним і практичним варіантом є трикотажні рукавички. Їх можна підібрати за кольором і фактурі до шарфа і шапочці, і тоді у вас вийде симпатичний комплект. За трикотажними виробами нескладно доглядати, вони дуже м'які і теплі, а їх вартість досить невисока.

При покупці обов'язково огляньте підкладку рукавичок. Добре, якщо вона натуральна - така буде пропускати повітря й вбирати вологу. Синтетична підкладка часто витягується і створює для рук «парниковий ефект». Подивіться і на шви - це показник якісності вироби. Грубі і неакуратні можуть натерти шкіру або розповзтися після першого прання.

Приміряйте вподобані вам рукавички. Вони повинні добре облягати руку, не сковувати рухів і не жати. Занадто великі рукавички також брати не варто - в них ваші руки замерзнуть.

Не варто вибирати рукавички, зшиті з великої кількості дрібних шматочків - вони прослужать дуже недовго. Велика кількість декоративних вставок також скорочує життя вироби.





Комментариев нет:

Отправить комментарий