суббота, 23 февраля 2013 г.

Модні куртки весна 2013

Світові колекції готові запропонувати в цьому сезоні все, що душа забажає: довгі та короткі, теплі і легкі, прямі та приталені, в стилі мілітарі і сафарі, в спортивному стилі, класичні двобортні, з накладними кишенями, куртки у вигляді накидок і навіть куртки- косухи!

Серед лідерів міцно утримується куртка в байкерському стилі з косою блискавкою. Причому вибір моделей не обмежений тільки чорним кольором, запропоновано багато відтінків пастельних і яскравих кольорів.

Все частіше зустрічаються спортивні моделі і легкі ветровки на застібці блискавки. Перевага віддана прямому покрию довжиною до стегна, вітаються накладні кишені або трикотажні вставки.

У новому сезоні актуальні наступні матеріали: нубук, тканини, шкіра та замша. Допускається поєднання різних матеріалів в одному виробі. Відмітна властивість весняної тенденції - поєднання різних матеріалів і контрастність.

Багато дизайнерів на цей раз віддали перевагу яскравим кольорам: рожевий, синій, жовтий, лайм, зелений, червоний, оливковий і м'ятний. Але це не виключає з моди класичних чорних, білих і коричневих відтінків.

Яскраві вставки і контрастні обробки - хіт сезону. Вибравши на весну куртку з незвичайним і яскравим принтом, ви не прогадаєте. Не бійтеся експериментів з кольором в цьому сезоні. У моді графічні, квіткові, тварини принти, етнічні та ацтекські мотиви також будуть актуальні.

Різноманітні елементи декору - рідкість нинішніх колекцій. Але до весни дизайнери напоумилися, куртки зарясніли декоративними прострочки, бахромою, вишивками, наклейками і контрастними аплікаціями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий