воскресенье, 10 февраля 2013 г.

Що носити повним жінкам у 2013 році

Виглядати стильно - прагнення кожної жінки, незалежно від її комплекції. На якому одязі зупинити свій вибір тим представницям прекрасної статі, фігура яких далека від горезвісного шаблону «90-60-90»? Адже жіночий одяг великого розміру теж може бути модною.

Мода для повних завжди розвивається в руслі основних тенденцій, властивих жіночому костюму. Відмінності лише в нюансах: така мода воліє певні художньо-конструктивні, фактурні й колірні рішення, які допомагають скоректувати фігуру.

Всім давно відомо, що вертикальні лінії стрункою, тому повним людям рекомендується купувати одяг з планками, однобортним застібками і вертикальними розрізами. Добре будуть підкреслювати достоїнства фігури і V-подібні вирізи, а злегка укорочені рукава допоможуть приховати повноту рук.

У 2013 році в моді світлі відтінки і насичені тони холодних кольорів - бірюзовий, блідо-бузковий, блакитний. Повним людям рекомендується уникати тканин з насиченою фактурою: оксамиту, трикотажу, твіду і т.п. Краще зупиняти свій вибір на гладких матеріалах, мереживах і шкірі.

Актуальний в цьому сезоні одяг в стилі мілітарі і сафарі. Вертикальні застібки і погончики стройнят і роблять фігуру більш підтягнутою. Непомітні кольори - хакі, беж, сірий і оливковий - повністю задовольняють всі вимоги моди для повних.

Чудово підійдуть повним жінкам сукні-обманки, бічні елементи яких ніби розчиняються в повітрі, роблячи фігуру стрункішою. Добре будуть виглядати і сукні-футляри. Вони зроблять акцент на перевагах і прикриють недоліки.

З верхнього одягу цього сезону актуальні тренчі з гладких тканин. Вони виглядають стильно на будь-якій фігурі. Затребуваними залишаються й напівпальто А-силуету з гладкого драпу. Елегантність образу відмінно підкреслять прямі брюки або штани-кльош.


Комментариев нет:

Отправить комментарий