суббота, 2 февраля 2013 г.

Мода в стилі чикаго допоможе створити ефектний образ

Всім нам відомо, що мода має властивість повертатися! Адже, погодьтеся, Ви, напевно, хоч раз чули від своєї бабусі або мами, що таке плаття, як сьогодні надіто на Вас вона носила в молодості?! Більшість речей з «бабусиної шафи», які, здавалося б, надіти вже не можливо, раптом знову стають актуальними, підіймаючись на пік сьогоднішньої моди.

Тенденції до повернення торкнулася і мода 20-х років, мода в стилі чикаго. Саме цей період до коренів змінив звичний жіночий образ, що стало справжнім шоком для людей того часу. Так, на зміну красивим довгим волоссям, прийшли укорочені стрижки, по типу чоловічих. А розкішні пишні довгі сукні поступилися місцем укороченим спідницям, які раніше могли собі дозволити тільки жінки легкої поведінки. Відкриті плечі, спідниці до коліна і глибоке декольте - це справжній переворот у світі моди 20-х років. Жіночність йде на другий план, разом з тим пані прагнуть наслідувати чоловіків. Це проявляється не тільки в хлоп'ячої стрижці, але і в моді на худорбу. Пишні стегна сприймалися як недолік жінки, а ні як гідність.

Мода в стилі чикаго дала жінкам упевненість в собі, легкість і неперевершеність. Саме в цей період силует жіночих суконь до коліна нагадує циліндр, в якому талія занижена до стегон. Поступово мода в стилі чикаго стає більш розкутою, змінюючи довжину суконь до коліна, на більш укорочені варіанти.

В якості матеріалів для суконь моди в стилі чикаго, використовували натуральні легкі тканини. З моди 30-х років йде корсет, без якого дамочки не з'являлися ніде. На його місце приходять сорочки з поясом на талії. Плаття моди в стилі чикаго оголюють руки, коліна, декольте.
Важливу роль у створенні образу моди в стилі чикаго грають аксесуари, які були обов'язковим доповненням жіночого образу. Подовжені рукавички і різні капелюхи вважалися правилом хорошого тону. Жінки носили модні капелюшки «дзвін» в якості повсякденного варіанту, а на вечірні заходи надягали капелюхи з усілякою обробкою. Проте вже в 30-і роки дами стали вільно виходити на вулицю без головного убору.

Якщо Ви вирушаєте на тематичну вечірку, обов'язково зверніть увагу на макіяж і зачіски моди в стилі чикаго. Вони стануть вдалим завершенням Вашого образу. Макіяж моди в стилі чикаго увазі густо підведені брови, темні тіні, опущені вниз куточки очей, бліду шкіру і яскраву помаду на губах.
Говорячи про зачіски моди в стилі чикаго, слід зазначити, що багато з них актуальні і в наш час. Наприклад, кучері, хвилі і стрижки «під хлопчика», які були прикрашені стрічками або обручам. Звичайно, ці зачіски у наш час дещо видозмінилися, проте основа залишилася та ж.

Мабуть, це основні тенденції моди в стилі чикаго! Така інформація зробить Вас більш ерудованою і допоможе створити правдоподібний образ на вечірку в стилі чикаго!

Комментариев нет:

Отправить комментарий