суббота, 16 февраля 2013 г.

У новому сезоні принти можна буде побачити скрізь

Новий сезон додав свої акценти в творіння модельєрів. Якщо колірні тенденції дають уявлення про загальний напрямку моди, то варіації принтів роблять кожну колекцію захоплююче унікальною. Весна 2013 порадує цілою гамою малюнків, пропонуючи яскраві і веселі тенденції.

У новому сезоні принти можна буде побачити скрізь: від одягу до взуття, сумок та інших аксесуарів. Геометрія буде головним мотивом: смужки, горошок і абстракція переважають в колекціях провідних модельєрів. Але і фаворити минулих сезонів не зійшли зі сцени. Квіткові, етнічні і тварини принти також незмінно присутні в одязі, залишаючись популярними.

Етнічні малюнки фігурували на всіх показах мод, східні і індіанські племінні візерунки мабуть надихнули багатьох дизайнерів. Isabel Marant і Dolce & Gabbana представили одяг з етнічними малюнками, демонструючи колорит і вишуканість.

Вражаюча враження справили тенденції, навіяні знаменитими італійськими картинами і театральними ляльками. Фрагменти картин і зображення ляльок просто вразили глядача.

Квіткові принти, колишні фаворитами декількох попередніх сезонів залишилися і в 2013. Романтичних настроїв і яскравих фарб без них не вистачало б цієї весни. Одну велику квітку, як пропонує Prada, або поєднання всіх стилів і забарвлень, запропонованих Anna Sui, Ralph Lauren та іншими безсумнівно прихильно будуть сприйняті модницями.

Пейслі («індійський огірок») як ніколи актуальне завдяки PPQ, Isabel Marant, Normaluisa і багатьом іншим будинкам моди.

Також і тваринний принт набув нового дихання, додавши до класичних зображенням фігур тварин розмиті відбитки, логотипи і щось ілюзорне і фантазійне.

Абстрактна тема - це напрямок багатьох брендів. Різноманітне поєднання всіх кольорів веселки самим немислимим чином стало можливим завдяки Proenza Schouler, Louise Gray і іншим.

Смужка, клітка і горошок - без них просто нікуди! Чорно білі забарвлення або прекрасні кольори: багато модельєрів із задоволенням звернулися до цих ретро традиціям, несучи нові тенденції.

Судячи з усього, нас чекає супер весела весна і яскраве дивовижне літо з цілим феєрверком барвистих моделей одягу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий