воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Модні сумки 2013


Важко уявити собі сучасну жінку без її вірної супутниці, сумки. Чого тільки немає в дамській сумочці і помада з дзеркальцем, і гаманець з мобільним телефоном, і навіть дитяча пляшечка з іграшками дитини. Жінки задоволені своєю помічницею, так як дамська сумка не тільки містка і міцна, але і є елегантним аксесуарам в іміджі кожної жінки.

Сучасні модниці всього світу дуже уважно стежать за тим, що відбувається у світі моди. Вони з великим нетерпінням хочуть знати, які ж сумки будуть актуальні в 2013 році. У 2013 році в моду входять сумки універсального типу. З такої універсальної сумкою, ви зможете вдень сходити на ділову зустріч, а ввечері відвідати клубну вечірку.
Модні сумки 2013
Що не кажи, а класичний стиль є вершиною світової моди. І з цим згодні дизайнери бренду Louis Vuitton. Дизайнери створили модель сумки Speedy, яка вже багато років користується величезною популярністю, ця сумка ідеально підходить як для ділової зустрічі, так і для світської вечірки.



Також непогано виглядають якісні сумки Furla. Вони доступні більшості модниць і стануть універсальним рішенням на повсякденні потреби і справи.

Так само можна сказати і про сумки зі шкіри, шкіряні сумки ні коли не вийдуть з моди, і ось тому дизайнери бренду Bottega Veneta створили велику кількість шкіряних сумок різних фасонів. Але справжнім хітом цього року, будуть хутряні сумки. Сумочка з хутра стриженої норки чи чорнобурки, мрія кожної модниці.
Модні сумки 2013
Ну а тепер поговоримо про форми, що ж нам пропонують дизайнери в 2013 році. Актуальною формою в цьому сезоні прийнято вважати сумки барила, портфелі, тоут, клатч і сетчель. Сумка сетчель об'ємна, містка і дуже зручна. Сумка цього фасону, виконана з різних матеріалів, з безліччю кишень і відділів. Характерна риса таких сумок плоске дно, ремінець для носіння на плечі і дві короткі ручки.

Сумка тоут, актуальна тим, що вона функціональна і гранично проста. Сумка має прямокутну форму, дві ручки і відкритий верх. Матеріалом для такої моделі служать шкіра, замша, лляна або бавовняна тканина. Сумочка клатч підірвала подіум феєрверком витонченості та елегантності. Знаменитий бренд Dolce & Gabbana прикрасив клатчі ланцюжками, перлами, гіпюром і мереживами.

Також популярністю в цьому році користуватимуться сумки в етностилі, прямокутні з плетеними ручками виконані з дерева або стилізовані під дерево. 2013 захопив знаменитих дизайнерів африканським мотивом. Сполучення принтів, яскравих орнаментів, декоративних елементів, все це призвело до створення оригінальної сумки баула. Завдяки таким сполученням сумка баул виглядає дуже ошатно й святково. Вона підходить для будь-якого заходу.
Модні сумки 2013
З фасоном сумок ми розібралися, ну а тепер поговоримо про колір. Модний колір 2013 класичний чорний, бежевий, коричневий. Так само мило виглядають сумки рудих, вишневих і помаранчевих кольорів. Для гламурних дам, дизайнери пропонують хутряні сумки, пофарбовані в рожевий, ліловий і помаранчевий колір.

У 2013 році дизайнери надали всім модницям величезний вибір сумок, від містких і практичних, до витончених і елегантних.


1 комментарий: