воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Модні жіночі сорочки 2013


На думку багатьох стилістів, сорочка - незамінний предмет гардероба будь-якої жінки. Вона легко допоможе створити строгий і діловий спосіб - варто тільки застебнути всі гудзики.

Біла сорочка
Сувора біла сорочка - невід'ємний елемент базового гардероба. Варто тільки захотіти, і біла сорочка в чоловічому стилі абсолютно органічно впишеться в будь-який образ.

Саме за універсальність, класичний характер, а також багатоманітним її люблять всі модниці і дизайнери. Останні цю любов демонструють наочно.
Модні жіночі сорочки 2013
Бренд Ralph Lauren в основі своїх модних комплектів використовував справжні чоловічі сорочки. У тому, що вони з будь-яким нарядом виглядає ідеально, сумніватися не доводиться. Дизайнер майстерно поєднує чоловічі сорочки і з шкіряними штанами в стилі вестерн, і з вечірньою мерехтливої ​​спідницею в підлогу. Ці варіанти варто взяти на замітку.



Ralph Lauren

Іншу іпостась білої сорочки показала Софія Кокосалаки - дизайнер бренду Diesel Black Gold. Варто до сорочки надіти вітровку в спортивному стилі і прямі брюки із заниженою талією, як весь комплект набуває невимушений вигляд. Або інша грань - застебнута на всі гудзики сорочка здатна створити стриманий образ навіть з відвертим міні.
Якщо ви вважаєте, що біла сорочка - завсідник офісів, подивіться сорочки інших дизайнерів. Можливо, завдяки приголомшливим моделям незвичайного крою, а також оригінальним декоративним деталям, ви зміните своє критичне думку.

Яскравий тому приклад - сорочка від Barbara Bui. Класичний крій і вставка з більш щільної тканини з вибитим на ній хитромудрим малюнком робить цю сорочку неймовірно стильною.
Модні жіночі сорочки 2013
Сорочки від Valentino виготовлені з прозорого матеріалу, який так актуальне в цьому сезоні. Особливий шик цій сорочці надають непрозорі довгі манжети, класичний сорочковий комірець і планка для гудзиків.

Valentino

Біла сорочка з мережива від Balenciaga виглядає дуже жіночно і ніжно, але разом з тим і досить строго для того, щоб стати частиною комплекту у діловому стилі. Досить підібрати до неї жакет і вузьку спідницю-олівець.

Бренд Preen також пропонує приміряти незвичайну білу сорочку, що поєднує в собі мудрі переплетіння прозорою і щільною фактури і жіночні принти з сліпучо білим кольором. Дизайнери марки поєднують такі сорочки з спідницями незвичайного крою, кольору, фактури і принтами.

Кольорові сорочки
На думку фешн-редакторів найвпливовіших глянцевих журналів, класичні та базові предмети гардероба буквально «пішли у відрив», показавши себе з несподіваного боку.
І все це - завдяки старанням модних дизайнерів. Сорочки придбали незвичайні забарвлення, не втративши при цьому своїх класичних якостей.

 Jean Paul Gaultier

Стильних різнокольорових сорочок достатньо в колекції від Hermès. Насичений синій, канарковий, глибокий чорний - яскравий колір класичної сорочки приваблює не менше самих трендових новинок сезону.

Сорочки яскравих і соковитих відтінків можна зустріти в багатьох модних колекціях як елітних брендів, так і марок з прийнятною ціновою політикою. Рожевий, помаранчевий, блакитний, бірюзовий - виберіть свій відтінок.
Яскравими можуть бути лише деталі на сорочці: манжети, комірець, планка. Наприклад, шовкова сорочка від Jaeger може похвалитися як модного пастельній гамою, так і яскравими акцентами неоново-жовтого кольору.
Модні жіночі сорочки 2013
Jaeger

Diane von Furstenberg і Sonia Rykiel пропонують віддати перевагу пастельній кольоровій гамі.

Isabel Marant

На їх думку, ніжний лимонний колір або відтінок лосося не тільки чудово освіжають, а й підкреслюють вашу жіночність.

Взагалі, кольорова сорочка стриманого відтінку цілком зійде і за класичний предмет гардероба. Поєднувати таку сорочку можна не тільки з одягом чорного, сірого або білого кольору.

Можна підібрати і більш життєрадісні колірні поєднання. Наприклад, контрастний відтінок або близький по колірному спектру.

Комментариев нет:

Отправить комментарий