воскресенье, 28 апреля 2013 г.

Модні шорти весна-літо 2013


Секретом привабливого зовнішнього вигляду багатьох міських модниць в теплу пору року є такий простий елемент гардеробу як шорти. Сьогодні ми разом з вами дізнаємося і обговоримо самі модні і яскраві тенденції та акценти на шорти, актуальні навесні-влітку 2013 року.

У найспекотніші дні в шортах ви будете почувати себе найбільш комфортно. До речі, радимо вам відкинути всі комплекси з приводу стрункості та форми ваших ніг, тому що сучасні моделі скроєні таким чином, що будь-яка дівчина буде виглядати дуже стильно. Якщо ви проводите дні в міських реаліях, то зверніть увагу на шорти середньої довжини з якісної щільної тканини. Ви зможете поєднувати їх з шкіряним ременем і сорочкою, блузою, мокасинами або босоніжками на танкетці. Ідеальною довжиною шорт для повсякденного носіння збігається з довжиною класичної спідниці, на долоню вище або до середини коліна.



Модні джинсові шорти 2013

Також для любительок відпочивати за містом або в приморських містечках є зручні і симпатичні моделі шорт з деніму, наприклад, класичні, із завищеною талією або ж, навпаки, із заниженою. Прихильниць джинсових шорт радимо бути обережними, це матеріал дуже підступний. Дуже коротка довжина такої моделі здатна скомпрометувати дівчину на публіці і просто доставити фізичний дискомфорт.

Якщо ви віддаєте перевагу підкреслено романтичний образ, то вам, швидше за все, підійдуть яскраві або ніжні забарвлення, мереживні принти, бахрома, волани, легка тканина. Ви будете виглядати повітряно, мило і навіть трохи легковажно.

Тепер поговоримо про матеріали для шорт на весну-літо 2013 року, які приємно порадують вас своєю різноманітністю і тягою до незвичайних сполучень. Модні колекції 2013 включають в себе джинси, мережива, шовк, шифон, льон, бавовна, шкіру, гіпюр і ін Загалом, вибір величезний, є, де проявити свої творчі фантазії. Крім того, вигідно і ефектно стануть виглядати несподівані комбінації, наприклад, шкіряні короткі шорти з мереживними вставками. До речі, мереживо буде взагалі основною тенденцією на шорти в жаркий період 2013 року. Якщо ви бажаєте підкреслити свою сексуальність і жіночність, то мереживні шортики - це те, що вам необхідно.

Кольорові жіночі шорти весна-літо 2013

Також при виборі шорт приділіть велику увагу забарвленні. Пам'ятайте, що 2013 рік не потерпить нудних, сірих і блідих відтінків. Золотий, бірюзовий, сріблястий, блакитний, ніжно-кремовий, білосніжний ... це ті кольори, які подарують вам прекрасний настрій і освіжать весь вигляд в цілому. Прикрасьте свої шортики романтичними принтами з великими метеликами, колами, кліткою. Мало того, 2013 роки рік дозволяє насолодитися навіть тонкими кольоровими лампасами, надаючи вашому житті легку спортивну ноту. А якщо ви дівчина, яка в глибині душі ще залишилася милим забавним дитиною, то придбайте короткі або середньої довжини шорти світлих відтінків з малюнком у вигляді квіточок, метеликів, сонечок і т.д.


Не забудемо відзначити важливу деталь будь-яких шорт - посадка. У 2013 році найбільш краще стане висока посадка. Занадто низька посадка шорт, практично оголює верхню частину жіночої попки, давно пішла в минуле. Звичайно, ви можете дозволити собі спортивні стильні шортики на стегнах, але все ж моделі, що підкреслюють талію, на блискавці, на гумці або гудзиках, вважаються найбільш стильними. Незважаючи на всі модні рекомендації, пам'ятайте про свої смаки, уподобання та особливості власної фігури. Тільки здоровий глузд і помірне слідування моді допоможуть вам правильно вибирати одяг і виглядати максимально привабливо. Нехай 2013 радує вас новими відкриттями!



Комментариев нет:

Отправить комментарий