воскресенье, 7 апреля 2013 г.

Що не можна носити повній жінці


Немає такої жінки, якій би була байдужа її фігура і зовнішній вигляд. Кожна з нас бажає виглядати завжди ошатною та модною. І якщо струнким дівчатам вибрати відповідний наряд майже не складає труднощів, то для повної це справжнє випробування!

Сидіти на суворій дієті і виснажувати себе фізичними вправи - зовсім не вихід з ситуації, що склалася. Крім того, багатьом пампушками цілком подобаються власні форми, і єдине їх побажання - щоб одяг підкреслював достоїнства і приховувала недоліки.

На жаль, лише деякі бренди і модні будинки створюють одяг для жінок з пишними формами. Але не варто впадати у відчай! Досить правильно розставити акценти і вибрати відповідний фасон, - і фігура стане спокусливою і майже ідеальною!

Що не можна носити повній жінці
Тканина
Тканина, з якої зшита та чи інша річ, найважливіша складова у виборі одягу повної дівчини. Саме вона визначить, як сидітиме наряд: чи буде її підкреслювати або ж, навпаки, виставляти напоказ всі недоліки.



Тому відмовтеся від товстих і занадто грубих тканин (мохеру, драпу, товстого трикотажу), а також від рельєфних і пухнастих матеріалів (крупної в'язки, об'ємних в'язаних візерунків, хутряних елементів декору).

Що стосується прозорих матеріалів, то їх використання для повної фігури повинно бути строго дозовано. Одяг з прозорої тканини повинна підкреслювати лише те, в чому ви впевнені і що є вашим достоїнством (наприклад, зона декольте, але ніяк не область талії і стегон).

Раніше вважалося, що всі фактурні і блискучі матеріали (мереживо, парча, тканина з паєтками, атлас) протипоказані повній фігурі, але це помилка. Вони якраз відтягують всі увагу від неідеальної фігури на себе, головне - вибрати правильний фасон. Тому носите речі з таких матеріалів сміливо і з задоволенням.
Що не можна носити повній жінці
Кольори

Вважається, що білий колір - головний ворог усіх пишнотілих жінок. Але це не так. Якщо білим одягом підкреслити лише гідності, фігура буде виглядати візуально стрункішою. Протипоказанням для нестандартної фігури є контрастні кольори в рамках одного комплекту, які візуально ділять фігуру на частини (наприклад, контрастні піджак і спідниця або штани).

Звичайно, чорний колір для повної фігури - це справжня «палочка-виручалочка», яка краде весь обсяг. Але не варто обмежуватися тільки їм. Яскраві кольори, при їх вмілому застосуванні, також здатні зробити вас помітно стрункішим. Наприклад, блакитний і салатовий кольори візуально витягають фігуру в довжину.

Підбирайте кольорові речі в рамках однієї кольорової гами, і більш яскравим кольором виділяйте свої достоїнства. Або в комплект підбирайте один яскравий елемент, а інший - стриманого нейтрального відтінку (беж, чорний, білий та ін.)

Принти
Вибираючи одяг з принтами, завжди пам'ятайте, що повноту фігури будуть ще більше підкреслювати занадто дрібні принти (наприклад, дрібну квіточку або геометричний візерунок), а також горизонтальна смужка (навіть широка, вона дозволена, на жаль, тільки струнким дівчатам).

Занадто яскравий і частий орнамент (наприклад, квітковий мотив), який поєднує в собі великі й дрібні елементи, також буде робити фігуру ще більш повною.

Зате великі оптичні принти, дуже актуальні в цьому сезоні, неймовірним чином згладжують силует і перетворює фігуру.

Крім того, повній фігурі відмінно підійдуть наряди з великим і нечастим квітковим малюнком, а також квітами в бароковому стилі.
Що не можна носити повній жінці
Фасон і форма
Мішкуватий одяг. Багато володарки фігури розміру plus size намагаються приховати свої зайві кілограми за безформними балахонами.
Тим самим вони роблять свою фігуру ще більш ситому і неосяжної. Відмовтеся від мішкуватою і безформною одягу на користь полуприлегающий і жіночних силуетів. Повірте, вам є що продемонструвати!

Занадто облягає і маленька за розміром одяг. Це інша крайність, до якої вдаються повні дівчата. Якщо тягнути своє тіло за допомогою облягає одягу, фігура від цього стрункішою не стане. Точніше, всі складки та інші недоліки фігури в такому одязі будуть надто виділятися і утворювати під тканиною непривабливі горби.

Вибирайте облягаючий одяг (наприклад, сукня або блузу) з хитромудрими драпіровками. Вона здатна «виліпити» неймовірно спокусливу фігуру.

Занадто відверті вбрання. Міні-спідниці, короткі шорти і топи, а також занадто відкриті блузки та майки роблять образ жінки з розкішними формами вульгарним і позбавленим смаку. Ваше основне завдання - за допомогою одягу підкреслити жіночні вигини вашої фігури. Ультракоротка довжина, занижена талія і занадто глибоке декольте цього зробити не здатні, тому відмовтеся від таких нарядів на користь більш стриманих і елегантних.

Комментариев нет:

Отправить комментарий