суббота, 8 декабря 2012 г.

Новорічна зачіска 2013


Змія дуже елегантне і екзотичну істоту, яке прикрашає блиск дорогоцінного каміння та благородних металів. У російських казках змії є охоронницями незліченних скарбів, самоцвітів.
Тому сміливо прикрашайте свій образ білим золотом, сріблом і коштовним камінням, вони будуть створювати вашому святковому образу закінченість і загадковість, так як при вечірньому і нічному світлі, при свічках вони будуть переливатися і зроблять ваш вигляд ще більш приголомшливим.
Крім того надівши прикраси, ви отримаєте мудрість і підтримку Змії на цілий рік. Ніякої пластмаси і дешевого блиску!

Новорічна зачіска 2013

Зустрічаючи рік Чорної Змії, зберіть волосся в пучок, або зробіть з них красиву і акуратну високу зачіску. Заколіть волосся шпильками зі змійками з благородних металів.
Коротке волосся можна укласти «хвилею», яка була популярна ще на початку минулого століття, можете зробити зачіску каре, яку дуже люблять чоловіки і вважають її сексуальної.



Новорічний макіяж 2013
Новорічний макіяж повинен підкреслювати всю вашу красу і привабливість.
Для зустрічі року Чорної Змії підійде макіяж в стилі жінки-вамп. У ній багато прихованої сексуальності, вона хвилює, запалює, запалює, володіє бездоганним відчуттям стилю і занадто багато часу витрачає на себе. Її удавана холодність розпалює ще більше. Вона легко ловить чоловіка на гачок, злегка поманивши пальцем, і потім довго грає з ним як кішка з мишкою ...
Жінку-вамп відрізняє аристократична блідість. Вибрати пудру на пару тонів блідіше вашого природного кольору обличчя. При цьому майте на увазі, що легкі рум'яна бежевого тону на вилиці наносити все одно потрібно.
Щоб створити образ жінки-вамп вам необхідно виділити або губи, або очі. Виділення і того, і іншого виглядає пішло. Для виділення очей рідкими тінями срібного тону позначте верхню повіку і злегка пройдіться по нижньому століттю. Відразу під бровами - світло-сині тіні, зовні верхньої повіки - темні, синьо-чорні. Потрібна чорна підводка для повік і синя об'ємна туш для вій. Позначте брови олівцем.
Якщо ви носите окуляри - час подумати про блакитних контактних лінзах. На губи нанесіть шоколадний тон. Для виділення губ використовуйте темно-червону або бордову помаду. Блиск допоможе додати вашим губам соковитість, якщо ви підберете відповідний блискучий відтінок в тон помаді.



Комментариев нет:

Отправить комментарий