воскресенье, 16 декабря 2012 г.

Жіночий комбінезон - must have зими 2012-2013


Багато жінок підбирають гардероб, орієнтуючись на його практичність. Але кожен раз з цього набору доводиться підбирати відповідне поєднання верху і низу, особливо, в умовах швидких зборів. Для вирішення проблеми сезон 2012-2013 пропонує такий модний елемент одягу, як жіночий комбінезон. Дизайнери зробили його базовим елементом гардеробу, запропонувавши моделі на всі випадки життя.

Офісний варіант - комбінезон, виконаний у вигляді брючному костюмі. Він прекрасно підійде як для роботи, так і для зустрічі з діловими партнерами. Подібні моделі відмінно поєднуються з блузами, стильними ботільонами, туфлями і навіть півчобітками. Образ буде ще більш стильним і загадковим, якщо доповнити його капелюхом з вузькими полями.



Побачення або вихід у світ - не привід відмовлятися від комбінезона. Розкішна модель із ніжного оксамиту або велюру в поєднанні з гіпюром, мереживом стане вишуканим рішенням для будь-якого вечора. За допомогою комбінезона зима 2012-2013 нескладно зробити образ особливо привабливим. Для цього запропоновано моделі з плечем, без плечей або з відвертим декольте. Вони підійдуть як для денного, будучи доповнені жакетом або блузою, так і для походу на клубну вечірку.

Стиль мілітарі продовжує горде хід по світових подіумах. Комбінезон, виконаний у цьому стилі, підійде зухвалої і самовпевненою натурі, що йде по життю твердим кроком. Взуття має відповідати образу. В даному випадку підійдуть черевики зі шнурівкою, розкішні туфлі або ботільйони.

Підбираючи колірну палітру, слід віддавати перевагу спокійним пастельним тонам. Яскраві кольори чудово поєднуються з Анімалістична принтами, геометрією або абстракцією. Глибокий смарагдовий колір і бордо - тренди сезону.

Матеріал комбінезона підбирається в залежності від його призначення. Для вечора підійде атлас, для дня - трикотаж. Особливо популярні комбінезони зі шкіри.

Не варто перевантажувати комбінезон аксесуарами. Тонкий або широкий пояс на талії або стегнах - оптимальний варіант, а для відвертого декольте не завадить вишукане кольє. Зібравши все вищесказане воєдино будь-яка модниця знайде в магазинах те, що потрібно.



Комментариев нет:

Отправить комментарий