воскресенье, 16 декабря 2012 г.

Як одягатися дівчатам з вузькими стегнами


Вибираючи спідницю, віддайте перевагу расклешенной моделі, так як вона візуально розширює стегна. Довжина максі зараз особливо популярна, але в разі спідниці-кльош варто обмежитися довжиною до коліна. Пряме чорне плаття теж не підійде. Воно зробить стегна вужчими як за рахунок моделі, так і за рахунок кольору. Виправити цей недолік дозволить широкий ремінь на стегнах.
Як одягатися дівчатам з вузькими стегнами?
Стрункі ноги і вузькі стегна створюють неймовірне перевагу при виборі джинсів і брюк. Для такої фігури підійде будь-яка модель, за винятком надто широкого кльошу. Він призначений візуального звуження стегон, чого в нашому випадку слід уникати. Найкращий варіант - прямі джинси. Ця модель формує округлі стегна, підкреслюючи красу струнких ніг за допомогою прямих облягаючих штанин.



Власниці пишних стегон прагнуть звузити їх за допомогою брюк, спідниць та суконь чорного кольору. Саме з цієї причини витончені красуням слід уникати чорних відтінків. Зате їм доступні тканини з принтами, дрібними і великими візерунками, а також світлі і яскраві тони, візуально розширюють стегна. Безперечно, це викликає заздрість у багатьох дівчат.

Прекрасний спосіб корекції вузької лінії стегна - використання оптичної ілюзії. У цьому допоможуть спідниці з воланами і декором в нижній частині. Не менш привабливо будуть виглядати подовжені моделі блуз і сорочок з підлогами, прикрашені орнаментом або іншим цікавим малюнком. Корекція лінії стегна досягається і за допомогою широкого ременя на стегнах.

Таким чином, впоратися з проблемою вузьких стегон можна, потрібно лише правильно підбирати одяг та аксесуари.




Комментариев нет:

Отправить комментарий