воскресенье, 2 декабря 2012 г.

Модні рукавички зима-2013


Такі аксесуари, як рукавички ось вже багато років не виходять з моди, захищаючи ручки представниць прекрасної статі від холоду і надаючи їх зовнішності додатковий шарм. А останнім часом стильною деталлю образу стали і рукавиці. Так з чим і коли носити одне або інше, щоб виглядати одягненою зі смаком у будь-якій ситуації?

 Рукавички практично завжди виглядають стильно з класичною одягом. Шкіряні та замшеві рукавички стандартного покрою відмінно підійдуть до пальта, куртки або піджака в строгому стилі. Чудово вони будуть виглядати і з шубкою, грамотно обігруючи верхній одяг.

При цьому необов'язково вибирати тільки традиційні чорні та коричневі тони. Нехай рукавички будуть яскравою деталлю образу, на яку можна зробити акцент. Головне - правильно підібрати відтінок. Брюнеткам, одягненим у верхній одяг темного кольору, наприклад, чудово підійдуть червоні, бузкові або смарагдові рукавички.



Модні рукавички зима-2013
Також рукавички добре будуть виглядати і з одягом у стилі «кежуал». Оригінальні та незвичайні речі можна доповнити не менш цікавими рукавичками, які можуть бути нестандартної довжини або покрою. Але і тут потрібно зуміти витримати стиль і зробити тільки кілька оригінальних і яскравих акцентів.

Високі шкіряні рукавички відмінно підійдуть до верхнього одягу, що має злегка укорочені рукава. У такому образі вийде гармонія, а рукам буде тепло і затишно. З більш легкими речами краще надягати тканинні і короткі рукавички.

До певного способу можна підібрати і мереживні рукавички. Наприклад, до весняного гардеробу. Але з ними потрібно бути дуже акуратною - варто лише трохи відступити від стилю, і вигляд може вийти вульгарним. Також ні в якому разі не можна носити прикраси поверх рукавичок.

Рукавиці стильно і модно виглядатимуть з популярними на сьогоднішній день пуховиками. Особливо гарно виглядає такий аксесуар, якщо він ручного в'язання, і на ньому є красивий і незвичайний візерунок. А якщо до нього підібрати в'язаний шарф чи шапочку, буде ще цікавіше.

Але рукавиці потрібно також уміти поєднувати і з взуттям. Навряд чи образ вийде стильним, якщо до витонченим чобітків на тонкій шпильці додати рукавички. А ось теплі і зручні уггі будуть в самий раз.




Комментариев нет:

Отправить комментарий