суббота, 2 февраля 2013 г.

Модні жіночі плащі весна 2013

Зима поки не закінчилася, але вже можна задуматися про своє весняному гардеробі. До того моменту, коли можна буде переодягнутися в більш легкий одяг ще достатньо часу, так що можна як слід підготуватися.

З приходом весни в шафу прибираються важкі і обридлі пальто і пуховики, а на весну багато дівчат наглядають собі елегантні модні плащі. І знайти обновку необхідно заздалегідь, щоб з приходом першої весняної відлиги можна було відразу переодягнутися і змінити свій стиль.

Витончений плащ як не можна краще здатний підкреслити витонченість, красу і грацію жінки. Але треба відповісти на питання, які фасони будуть в моді в 2013 році? Що рекомендує дизайнери та модельєри?

Модні фасони 2013

Дамам не доведеться себе обмежувати, тому що вибір досить великий. Можна підібрати для себе плащ з яскравим і помітним орнаментом. Особливо якщо підбирати золотисту або коричневу кольорову гаму.
Модні жіночі плащі весна 2013
Крім того, як і раніше залишаються в фаворі моделі в стилі "мілітарі", з гудзиками в два ряди, з імітацією погон. В якості колірного оформлення для такої моделі найкраще підходять відтінки "хакі" і інші схожі.

Крім цього в жіночому гардеробі все частіше стали з'являтися тренчкот в стилі чоловічих двобортних плащів. Такий плащ-макінтош до коліна може стати справжнім хітом майбутньої весни.
Модні жіночі плащі весна 2013
Для дівчат романтичних найкраще підійдуть легкі плащі-накидки зі звичних плащових матеріалів.
Вони популярні вже не перший сезон, і як і раніше в моді залишається чорна шкіра.

Якщо раптом хочеться додати своєму образу небагато грайливості і кокетства, то дизайнери радять вибирати блакитні та рожеві відтінки з ажурною обробкою. Дівчата, які обрали такі фасони, безумовно не помиляться.

А доповнити свій образ можна за допомогою різних аксесуарів, які становлять невід'ємну частину образу справжньої жінки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий