воскресенье, 27 января 2013 г.

Модне пальто на весну 2013 року

Жіночі весняно-осінні пальта завжди будуть на піку популярності у прекрасної половини людства. Тому кожен сезон модельєри намагаються випустити оригінального крою пальто і додають в них фактури, нові деталі і кольори. Якого фасону і кольору пальто буде актуально у весняно-осінньому сезоні 2013 року.
Фасони модного пальто весна 2013
У цьому сезоні модельєри пропонують широкий вибір фасонів, які підійдуть будь красуні різного типу фігури. Найпопулярнішими є пальто-мантії, які мають як вузький крій, так і широкий. Так само, актуальні і пальто вільного крою під які можна одягнути теплий одяг. Об'ємні пальто будуть модними як у весняному сезоні, так і восени 2013 року.
Не втратить своєї актуальності й пальто-кокон, яке є ретро-стилем в сучасній обробці. Таке пальто має довжину трохи вище або нижче коліна, вільного крою з рукавами три чверті.
Так само, в моді залишаються польто трапецієподібної форми, вони як не до речі підходять для пізньої весни, коли зимовий пуховик набрид, а приталена легке пальтечко ще рано одягати.


Сумісність стилю А-лайн і трапеції мають вільний крій і широкий або плоский комір.
Класичне пальто не втрачає своєї популярності, навіть не дивлячись на те, що в цьому сезоні модельєри пропонують широкий асортимент моделей. Дані моделі відмінно виглядають на будь-якій фігурі і його не обов'язково міняти кожен сезон, воно модно завжди.
Так само, все більшої популярності набирають моделі пальто в стилі ретро. Яке має короткий або довгий покрій і злегка приталені.
Однак, не дивлячись на великий вибір пальто, головною тенденцією цього сезону є - елегантність образу. Тому ви можете вибрати будь крій, довжину матеріал, головне щоб воно мало елегантний вигляд.

Колір пальто 2013
Самими популярними і модними пальто вважаються моделі в яких є кілька кольорів. Наприклад якщо ви вибираєте чорний колір пальто, то на ньому повинні бути вставки додаткових квітів, наприклад червоного або білого.
Не втрачають своєї актуальності і кольору класичні, а саме чорний, білий і коричневий. Тому, якщо ви вже придбали собі пальто такого кольору, то ви йдете з модою в ногу.

Для дам, які хочуть модно виглядати в цьому сезоні, модельєри пропонують вибирати пальто наймодніших кольорів цього сезону: зелений, гірчичний, індиго і пурпурний. Однак, уникайте насичених відтінків, так як вони надають виробу дешевий вид і несмак.
Сірі кольори в моделях в цьому сезоні, повинні мати додаткові яскраві аксесуари і елементи, які підкреслять стиль пальто і його власниці. У модному пальто весни 2013 року не повинно бути присутнім різних розрізів ззаду, вони повинні бути або з боків, або взагалі відсутні.



Комментариев нет:

Отправить комментарий