воскресенье, 27 января 2013 г.

Поради для дівчат з маленькими грудьми

В ідеалі, кожна жінка повинна бути щасливою. Для цього обов'язково мати тіло, яким дівчина буде задоволена. На жаль, багато жінок відчувають з цим проблеми. Найчастіше молоді дівчата незадоволені розміром своїх грудей. Якщо ви незадоволені своїми грудьми і хочете, щоб вона виглядала більше, читайте поради і рекомендації про те, як досягти цього без хірургічного втручання.
Поради для дівчат з маленькими грудьми
1. Тренуй гарну поставу. На даний момент це самий дешевий і швидкий спосіб зробити так, щоб ваші груди виглядала більше. Голову прямо, плечі назад, груди вперед, спина пряма. Саме це допоможе зробити вашу груди візуально більше і ліпше, а також просто зробить Вас стрункіше і вище.
2. Тренуйте грудні м'язи. Тренуючи грудні м'язи ви підніміть груди і поліпшите її форму. Регулярні віджимання є одним з найпростіших способів досягнення цієї мети. Ви повинні досягти рівня 15 віджимань поспіль. Зараз малоймовірно, що без жульнічанія Ви це зможете.

3. Займіться талією. При маленьких грудей Ваш обвислий животик, а тим більше боки, візуально тільки зменшать Ваші груди. Займайтеся талією не менше ніж грудними м'язами.

4. Носіть правильний розмір бюстгальтера. На жаль, більшість жінок носять неправильний розмір бюстгальтера. Правильний бюстгальтер повинен сидіти щільно не стягувати і міцно тримати Вашу груди. Правильно підібраний бюстгальтер також додасть Вам очок.

5. Правильно одягайте бюстгальтер. Він не повинен бути чашками куди падає Ваша груди, не стіною, в яку вона впирається. Бюстгальтер повинен бути домом для Ваших грудей, в якому їй комфортно.

6. Носіть ліфчики, які візуально збільшують Ваші груди. Вихід давно винайдений, але не перегинайте палицю. Обман адже недобре, чи не так?

- Push-up. Він підніме, точніше "виштовхне" груди вгору. Він створений для того, щоб дівчина змогла створити красиве декольте.

- М'які бюстгальтери містять невеликі вставки та стаканчики, вони створені для імітації обсягу і не підійдуть для красивого декольте.

- У м'яких бюстгальтерах використовуються вставки, які при ходьбі симулюють справжні груди

7. Привертайте увагу за допомогою дрібниць. Це тонкий психологічний хід. Мережива, брошки, ланцюжки, кулони. Все це зможе привернути увагу до грудей і підсвідомо, в умах чоловіків, збільшує розмір

- Менше глибоких V-подібних вирізів, більше уваги до деталей в районі грудей і шиї.

- Дайте трохи свободи одязі. Не треба, щоб вона сильно прилягала до тіла, адже тим самим легше розпізнати підкладки в ліфчику
Поради для дівчат з маленькими грудьми
8. Візерунки та кольори. Візерунки повинні бути правильно підібрані. Прагніть до горизонтальним смугах і хвилям і менше вертикальних малюнків, особливо в районі грудей.

Темний низ, світлий верх - запам'ятай.

9. Використовуй косметику. Якщо треба, наприклад для фотосесії, створити велику ілюзію, то за допомогою тіней може намалювати собі тіні, які утворює декольте, але не перестарайся. Тут потрібно зовсім чуть чуть, інакше обман буде явним. І повторююсь це НЕ для повсякденного життя

10. Головне правило. Живи в реальності. То чим тебе нагородила природа, тим ти і повинна пишатися. Пластична операція, може бути і врятує і поліпшить твій рейтинг в чоловічому суспільстві, але повага при цьому ти не отримаєш. Для чого тобі потрібна груди? Щоб залучати чоловіків або для того, щоб бути жінкою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий