воскресенье, 20 января 2013 г.

Тенденції моди для вагітних жінок зима-весна 2013

Хіба може бути хтось більш прекрасною, ніж вагітна жінка!?! Але в період очікування малюка не кожна майбутня матуся може приділяти достатню увагу своєму іміджу та стилю. А адже так важливо бути красивою в це чарівне час! На допомогу майбутнім мамам прийшли дизайнери зі всього світу, які представили на Тижні моди численні колекції зручного і модного одягу сезону 2013 для вагітних.

Пережити холоди прийдешнього сезону стилісти дбайливо пропонують майбутнім матусям в модному пальто або тренчкот, виконаному в стилі мілітарі - обов'язково з аксесуарами у вигляді блискавок, погонів, гудзиків. Більш консервативним жінкам чудово підійдуть тренчи в класичному стилі або стильні двобортні пальта.
Одна з найбільш актуальних речей нового сезону - кейп - зможе подарувати відчуття непередаваного затишку і в теж час не обмежить свободу рухів майбутньої мами, а це важливо для вагітних жінок! Мабуть, найбільш виграшним варіантом буде кейп з чорного кашеміру зі зручним великим коміром. У моді також Кейп та накидки в клітку. Принт при цьому може бути яким завгодно: дрібним або крупним, чорно-білим або ж кольоровим, темним або світлим.

Пуховики залишаються ідеальним варіантом для майбутніх матусь, котрі активний спосіб життя.

Зручні кардигани - ще одне чудове рішення для жінок, що обожнюють добре виглядати і при цьому відчувати себе комфортно. Кардиган може бути будь-яким: частково подовженим або довгим, гладкою в'язки або крупної, з гудзичками чи без, самих різних кольорів. Для матусь, які цінують тепло, знахідкою може стати кардиган-пальто з хутряним коміром і на теплій підкладці. Тим більше хутро знову на піку моди! Жінкам на "солідних" термінах вагітності, напевно, за смаком доведеться вільний кардиган дизайну «летюча миша».

Вагітність - це не привід відмовляти собі від такої улюбленої речі, як джинси. На маленьких термінах цілком припустимо носити джинси з низькою посадкою, а на більш пізніх - обов'язково необхідно підібрати спеціальні джинси для вагітних з високими еластичними вставочки в області живота. У майбутньому сезоні актуальний кльош або фасон в стилі сімдесятих. На піку популярності будуть джинси-skinny яскравих, навіть кислотних кольорів.

Ще одним виграшним варіантом може стати туніка, що дозволяє приховати зайве і підкреслити достоїнства вагітної леді. Для офіційних та вечірніх заходів чудово підійдуть туніка-сорочка з рюшами або ж туніка з бантом під грудьми з атласної тканини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий