воскресенье, 20 января 2013 г.

Модні сумки 2013

2013 рік, як і його майже закінчився попередник 2012, вважає, що розмір сумки має значення. При цьому, якщо 2012 був цілком прихильний до сумок середнього формату, то 2013 вважає, що сумка повинна бути або дуже велика, або дуже маленька, іншого не дано. Втім, і тут зустрічаються деякі досить-суттєві винятки з цього зайво суворого правила.

Цей вид сумок можна назвати сумками, щоб було куди iPad покласти. Хоча Apple і обіцяє нам зменшений варіант свого без всякого сумніву геніального винаходу, але поки iPad досить-великий і важкий, тому для нього потрібна щільна сумка з хорошою ручкою і відповідного розміру. Можливо, маститі дизайнери ще більш маститих брендів і не припускали, що в їх творіння повинен неодмінно влазити цей планшетник, хоча це навряд чи. Швидше навіть навпаки можна припустити, що більша частина колекцій модних сумок 2013 якраз і створені для носіння з собою планшетника, смартфона, електронної книги і ще чогось, настільки ж високотехнологічного, але, можливо, поки ще не винайденого.

Ще один напад гаджетового гігантизму від володарів модних дум. Погодьтеся, щоб таку сумку з собою носити, треба вельми вагомі підстави мати. Дуже навіть вагомі і досить об'ємні, тому що в ненабітом під зав'язку вигляді така сумка через м'якість матеріалу втратить весь вигляд і повисне убогій ганчірочкою. Так що для планшетника і тут місце знайдеться.

Дуже миле рішення у вигляді сумочок-гаманців на ланцюжку для тих, хто далекий від повального поглинання інформації. Дивно, невже такі ще бувають? А ось в клатч цілком можна буде смартфон прилаштувати, а то й невеликий планшетник.

Сумки в стилі бароко

Новинка моди 2013 - стиль бароко. Завитки, квіточки, янголята відтепер носять скрізь, особливо, кажуть, популярні легінси з таким малюнком. Хоча це, можливо, і перебір, а от сумки в стилі бароко не можуть не радувати як модний штрих з давно забутої серії ну нарешті хоч щось новеньке! Нехай навіть це новеньке і не зовсім забуте стареньке, але різноманітність адже завжди приємно, чи не так?



Комментариев нет:

Отправить комментарий