воскресенье, 20 января 2013 г.

Модні жіночі джинси весна-літо 2013

У весняно-літньому сезону 2013 року лише кілька іменитих дизайнерів відмовилися від екстравагантних моделей, віддавши перевагу класиці, це стосується обробки, фасонів і кольорової палітри.
Актуальними будуть приглушені відтінки синього кольору - починаючи від світло-блакитного і закінчуючи глибоким темно-синім кольором. Також варто відзначити актуальність пастельних тонів - рожевих, білих, бежевих і бірюзових. Також модними будуть моделі металевого або золотистого окрасу.
Популярні також джинси сірих, білих і чорних тонів - в майбутньому сезоні модниці зможуть вибрати свій улюблений варіант. Відтінки класичного індиго і насичені кольори: рожевий, пурпурний, червоний, смарагдовий, оливковий, бежевий і жовтий, будуть радувати жінок навесні і влітку 2013 року. Актуальним буде і плавний градієнтний колірний перехід.

Зустрічається у модних показах і улюблений багатьма ефект поношеності. Головним матеріалом стане обілення денім - тренд сезону весни-літа 2013. Різні плями, кольорові в тому числі - також будуть в моді. Джинси кольору «хакі» обіцяють підкорити подіуми і серця модниць. Деякі з моделей поєднують в собі різні відтінки однієї кольорової гами. Іноді гладкі колірні переходи підкреслені декоративними швами. Зустрічаються і «варенки» - «ретро» варіант, але зараз для досягнення такого ефекту не потрібна спеціальна обробка - така особливість тканини.
Ще один тренд року - зміїний і леопардовий принти - такого типу джинси виглядають стильно і оригінально, якщо їх носити з однотонним верхом. Модні джинси сезону весна-літо 2013 можуть імітувати шкіру (Isabel Marant і Diesel) - це досить сміливе рішення підходить лише дівчатам з ідеальною фігурою.
У моді жіночні вузькі джинси, що обтягують ніжку і роблять її більш привабливою і стрункою. Це модні скинни і дудочки. Такі моделі не варто вибирати дівчатам повним або з короткими ногами - візуально можна вкоротити їх ще сильніше.

Джинси кльош і раніше можна побачити на модних показах - але в цьому році їх значно менше, особливо це стосується фасонів, що розширюються від стегон. Такі моделі обов'язково повинні бути нижче щиколотки, носити їх треба тільки з платформою або каблуком.
Джинси-шаровари з широким кроєм і джинсові комбінезони не так актуальні. Зараз вони зустрічаються лише у Diesel. Зате класичні прямі моделі в 2013 році на піку популярності. Такий фасон, як це не дивно, робить дівчину більш зворушливою і витонченою.
Не забули дизайнери і про джинсах укорочених моделей, вони чудово поєднуються з взуттям і на платформі, і на високому каблуці, і зі спортивною. Сюди ж відносяться і актуальні в 90-х банани і скинни, у багатьох моделей є одвороти. Втрачає актуальність низька або висока посадка джинсів на стегнах. Зараз популярні моделі із середньою посадкою.
У 2013 році тріумфально повернуться улюблені багатьма рвані джинси. Але дірки при цьому збільшуються і стають агресивними, так що стегна виявляються відкритими. Верх в такому випадку повинен бути гранично скромним: джемпер, картата сорочка або водолазка. Модний образ завершать туфлі з високими підборами або чоботи.
Ще одна яскрава відмінна риса модних джинсів весняно-літнього сезону - їх обробка або зовсім відсутня, або використовується мінімально. Це може бути непомітна аплікація або ж неяскрава вишивка. Такий підхід вірний, адже багато хто не знає міри в різних доповненнях до одягу, в результаті наряд може стати позбавленим смаку.
Пояс є найважливішим аксесуаром. Він може бути і широким ременем, декорованим металом (Balmani), і у вигляді тонкої перловою нитки (Chanel), і класичним варіантом з темної шкіри. Основна увага концентрується на джинсах, які в комплекті з піджаком чоловічого фасону, сорочкою, атласним топом, трикотажної кофтиною або джинсовим жилетом, формують ансамблі різних стилів.
Навіть, якщо ви затята прихильниця деніму, не варто вибирати комплекти повністю з джинсових речей, з деніму повинен бути тільки низ і який-небудь аксесуар, наприклад - джинсова сумочка. Також на писку моди будуть джинси з шкіряними або ажурними тканинними вставками або аплікаціями. Якщо ви одягаєте такі джинси, то варто підібрати на верхню частину щось з того ж матеріалу, наприклад, з ажуру. Такий комплект цілком може стати вашою візитною карткою.
У цьому році джинси носять з високими підборами! Навіть, якщо їх фасон не припускає класичну взуття, можна створити оригінальний і стильний наряд, надівши відповідний туфлям верх. Так, потерті джинси з заклепками та ременями чудово виглядають з атласними червоними туфлями на високих підборах і з атласним топом такого ж кольору.
Модні джинси сезону весна-літо 2013 можуть відповідати будь-якому настрою, адже дизайнери пропонують грайливі і химерні моделі нарівні з класичним діловим стилем. Джинси можуть бути різноманітних форм, малюнків і відтінків, але головне вибирати те, що йде саме вам, а вже потім слідувати модним тенденціям.

Комментариев нет:

Отправить комментарий