воскресенье, 27 января 2013 г.

Модні чобітки на весну 2013

Сучасні дівчата намагаються яро слідувати за тенденціями моди, тому багато дизайнерів поспішають порадувати жінок новою колекцією весняних чобіт на 2013 рік. Адже в цьому році вони представили широкий вибір різноманітних моделей взуття для жінок, завдяки якій будь-яка дівчина зможе підібрати свій варіант. Якщо порівняти чоботи зимові жіночі 2013 року, з весняною колекцією, то дизайнери не сильно відійшли від загальної картини стилю. І в ній присутні довга голяшка, різні ремінці та шнурівка. У загальному нижче опишемо коротенько, яка колекція чобіт на весну 2013 року буде актуальна.

Дизайн моделей взуття на весну 2013
Напрямком у дизайні весняних чобітків стала класика, ретро стиль, спорт і футуризм. Тому в моделях можна знайти ботфорти як на суцільній підошві, так і на каблуці. Все так само актуальними, будуть чоботи в спортивному стилі, і різні моделі з плоскою підошвою і танкеткою.
У цьому сезоні так само, представлені різні півчобітки як на високому каблуці, так і на суцільній підошві. Але більш популярними є моделі в японському стилі, які мають не тільки цікавий вид, але і витонченість форм.


До більш оригінальним моделям весняної колекції чобіт 2013, ставитися взуття зроблена з ремінців, і з різними вирізами. Особливо актуальні чобітки з відкритим носком і перемичкою на рівні пальців. Однак таку красу в наших кліматичних умовах можна буде одягнути в кінці весни.
Тканина, фактура і колір модних весняних чобіт 2013
Для створення весняної колекції використовується лакована шкіра, матеріал імітує зміїну візерунок і замша. Так само, можна зустріти чоботи з фактурної тканини, моделі з вибитим оригінальним малюнком і різними прозорими матеріалами (сітки, пластика і мережива).

Кольори чобітків весняної колекції 2013
Колірна палітра чобіт має широкий вибір, в ній присутній чорний, коричневий, білий і різні пастельні кольори з ефектом металіка. Так само, в моделях присутні різні поєднання двох кольорів і більше, особливо модними вважаються чоботи з кольоровими вставками чорного і білого кольору.
Для дизайну та оздоблення чобітків використовуються різні кольорові вставки, геометричний та етнічний малюнок, імітація візерунка крокодилової або зміїної шкіри, ну і звичайно квіткові принти та візерунки. В обробці так само, використовуються шнурівка, декоративна строчка, вишивка та різні аплікації. Однак більш популярними є чоботи з обробкою з бантиків і ремінців.
Незважаючи на те, що в моделях чобіт весни 2013 присутні яскраві дизайнерські втілення, взуття має класичний і елегантний вигляд. Тому підбираючи чобітки для своєї ніжки, ви можете спокійно вибрати будь-який варіант.


Комментариев нет:

Отправить комментарий