воскресенье, 28 апреля 2013 г.

Модні жакети 2013


Модні жакети сезону весна-літо 2013 - самодостатній елемент образу. Дизайнери пропонують підбирати інші речі в комплекті саме під жакет.
У цьому сезоні одним з найбільш затребуваних силуетів є так званий oversized. Характерні риси - об'ємні підняті плечі, широкі рукави і вільна талія. Ці жакети, безсумнівно, додадуть образу жорсткості, а силуету - гостроти, а також підкреслять вашу впевненість у собі і владну натуру.

Умовно за стилем жакети oversized можна розділити на жакети в чоловічому стилі і в стилі 90-х років.

Перші представлені, в основному, в стриманій кольоровій гамі. Так дизайнерам найкращим чином вдалося передати чоловічий характер таких жакетів.



Невимушений з деніму від Boy. By Band of Outsider, елегантний білий від Stella McCartney і Ralph Lauren або розкішний шовковий піджак від Mary Katrantzou - будь-який з них буде вдало виглядати з простими класичними речами. Спідниця-олівець, укорочені прямі або вузькі брюки і туфлі-човники - найкраща компанія для такого жакета.

Жакети в стилі 90-х років немов списані з елегантних образів героїнь легендарних серіалів, популярних у той час. Яскраві чисті відтінки (червоний, жовтий, синій) і великі принти - відмітні особливості піджаків в стилі 90-х. До речі, модні поєднання з такими жакетами дизайнери, мабуть, також запозичили у вищеназваних героїнь.

Balmain і Jean Paul Gaultier пропонують надіти жакет з брюками з завищеною талією в колір жакету. Піджак при цьому надівається або з чорною водолазкой або облягаючим топом, або на голе тіло.

Chanel і Roland Mouret вирішили комбінувати свої об'ємні жакети з сукнею і вузькою спідницею. Якщо в робочій обстановці вам важливо продемонструвати жорсткість і рішучість, не виходячи за рамки дрес-коду і залишаючись при цьому жінкою, то такий образ легко впорається з усіма поставленими завданнями.

У продовження чоловічий теми на подіумі в цьому сезоні можна було побачити чимало жакетів, що нагадують класичний чоловічий смокінг. Лацкани у такого елементу одягу мають заокруглену форму. Правда, жіночий варіант цього жакета має яскраві лацкани контрастного кольору або з візерунком.

Нам подобаються жакети від Roberto Cavalli з їх яскравими візерунчастими лацканами, а також жакет-тукседо Chalayan білого кольору з яскравими лацканами канаркового кольору з незвичної фактурної тканини.

Укорочені жакети
Поряд з об'ємними жакетами, на піку популярності і більш мініатюрні варіації.

Цього літа в моді будуть укорочені спортивні жакети і більш жіночні їх побратими в стилі ретро.

Жакети в спортивному стилі підкуповують своєю невимушеністю і універсальним характером.

Яскравий тому приклад - жакет від Diesel Black Gold з фігурною гудзикової лінією і контрастними кнопками-застібками, футуристичний жакет-бомбер від Charlotte Ronson і жакети з контрастною обробкою від Tory Burch і Balenciaga.

Класичний крій у поєднанні з яскраво вираженими спортивними деталями (великі накладні кишені, застібки-блискавки та інше) надає цим жакетам особливий шарм.

Як видно з модних показів, спортивні жакети поєднуються практично з будь-яким одягом: починаючи від звичних спортивних штанів, шортів та спідниць і закінчуючи легкими шифоновими сукнями, класичними спідницями і мереживними блузами.

Запанували на світових подіумах 60-е відбилися і на зовнішньому вигляді модних жакетів. Акуратні жакети на гудзиках з виложистими комірцями, маленькими кишеньками, скроєні точно по фігурі, представлені в цьому сезоні багатьма брендами.

У єдиному стилі творили і Louis Vuitton, і Marc Jacobs, і Fay, і Moschino. Вони радять вибирати жакети яскравих життєрадісних відтінків (червоний, рожевий, жовтий, зелений), а яскравий принт - смужка або клітка - зробить вас ще більше схожою на молоду Бріжіт Бардо.

Носити ретро-жакети краще з сукнями та спідницями A-образного силуету, а також з укороченими прямими брюками і мініатюрними туфлями на маленькому каблуці-чарочці.

Нове прочитання класики на подіумі представив Карл Лагерфельд і Chanel. Культові твідові жакети «піднялися» під груди разом з кишенями і гудзиками. На наш погляд, такий жакет - вдала покупка на літо: він ідеально підійде для прохолодних літніх вечорів.



Комментариев нет:

Отправить комментарий