воскресенье, 21 апреля 2013 г.

Модні балетки 2013


Балетки - самий практичний і зручний варіант взуття. Вони не тільки дуже зручні і легкі, але і доповнять абсолютно будь-який образ: від образу в стилі casual до романтичного і образу в стилі гранж.

У новому сезоні варто віддати перевагу яскравим і незвичайним моделям.
Гостроносі балетки
Гостроносі балетки - справжній хіт сезону весна-літо 2013. Рідкісні бренди не подали їх у своїх колекціях. Трендсеттером цього модного віяння виступила Міучча Прада, яка представила публіці балетки з відкритою п'ятою і наддовгим носом.

Правда, такі варто вибирати, якщо ви - володарка «Золушкіной» параметрів стопи, так як гострий ніс візуально збільшує розмір ноги. Але якщо ваш розмір ноги більше 37, віддайте перевагу балеткам з помірно гострим носом. Благо, вибір справді величезний: балетки на будь-який смак і колір зустрічаються як у елітних брендів, так і у демократичних марок.

Дуже яскраві і літні балетки вийшли у дизайнерів бренду Dolce & Gabbana. Балетки з текстилю з найрізноманітнішими малюнками: смужка, колоритний принт в італійському стилі, а також плетені з соломки в стилі макраме.



Марка "Еконіка", яка може похвалитися не тільки наявністю у своїй колекції найгарячіших новинок сезону, але і цілком демократичними цінами, також представила гостроносі балетки найяскравіших кольорів.

Тренд минулого сезону - металеві миси - у цьому сезоні знайшли відгук в колекції Aldo. Однотонні, під зміїну шкіру або з ефектом «металік» гостроносі балетки з металевим миском - модне зброю нового сезону в світі моди. Такі балетки однаково добре будуть виглядати як з прямими джинсами, так і з діловими сукнями.

Варто звернути увагу і на англійську марку Asos, яка також пропонує безліч балеток з гострим миском. Серед них - і легковажні в горошок, і актуального м'ятного кольору, а також більш стримані і класичні варіанти пастельних тонів, білого і чорного кольорів.

Такі балетки дуже добре поєднуються з вузькими джинсами і брюками довжиною 7/8, шортами, а також расклешенними сукнями та спідницями-трапеціями. Крім того, такі балетки будуть органічно вписуватися в трендовий образ у стилі 60-х, а саме - відмінно поєднуватися з короткими сукнями-трапеціями і міні-спідницями.

Єдине, від чого варто відмовитися, так це від поєднання таких балеток з джинсами-кльош, облягають сукнями та одягом в діловому стилі. Це взуття припускає дуже легкий і невимушений наряд.

Яскраві балетки з нових модних колекцій стануть не тільки продовженням вашого стилю, але і багато чого розкажуть про ваш характер.

Саме такий підхід при створенні своєї модного взуття вибрала Charlotte Olympia. Дизайнер, надихнувшись астрологією, створила колекцію балеток і відповідних до них сумок, кожні з яких відповідають певному знаку Зодіаку.

Кожна пара виконана саме в тому кольорі, який найбільше підходить тому чи іншому знаку: наприклад, для Стрільців був обраний гірчичний колір, для Козерогів - червоний, а для Тельців - коричневий.

На кожній парі балеток красується декоративна пряжка, що зображає той чи інший знак. Пряжки виконані з емалі з ручним розписом і щедро прикрашені кристалами Swarovski.

По-весняному яскраву колекцію балеток пропонує бренд Mascotte. У весняно-літній колекції марки - відмінний вибір однотонних замшевих балеток найяскравішою колірної гами. Особливо нам сподобалися лимонний, бірюзовий і трав'янисто-зелений варіанти.

Цікаво виглядають однотонні балетки з контрастним кантом.

У якості декоративних елементів використовуються квіти, металеві пряжки та декоративні елементи зі стразами.

Незвичайний варіант декору можна знайти в колекції Aldo. Чорні та бежеві балетки з імітацією мережива підійдуть для вечора або навіть для весільної вечірки. Також у колекції цього бренду ви знайдете балетки з ефектом перфорації: такий вид декоративного роботи зі шкірою - хіт весни-літа 2013!

Французький бренд Isotoner з квітня 2013 представляє в Росії колекцію не лише домашнього взуття, а й балеток на кожен день. Лаконічне колірне рішення оцінять шанувальники елегантного стилю.

Дуже незвичайний декор для балеток у марки Еконіка. Ніс прикрашений металевими ажурними вставками, які, безсумнівно, надають родзинку таким балеткам. Крім того, вони виконані в модному м'ятному кольорі, що дозволить виглядати свіжо і актуально, не жертвуючи при цьому зручністю.

Різнокольоровими балетками може похвалитися і колекція від російського дизайнера Kira Plastinina. Стильні балетки сонячно-жовтого кольору або в яскраву рожеву смужку стануть модним завершенням жіночного образу юної панянки.

Взагалі, в нових колекціях взуття в цілому простежується жіночний стиль, делікатні лінії і вишуканий декор.

Однак і більш брутальні моделі все ж не здають позицій. У першу чергу це декор шипами і ремінцями на манер бандажа.

Такі балетки пропонують відразу кілька брендів. Christian Louboutin і Bershka представили балетки, повністю прикрашені шипами, а в McQ Alexander McQuеen обмежилися тільки декоруванням задника балеток, що анітрохи не применшує їх зухвалий характер.

Оскільки балетки - взуття некапризна, модних комплектів з ними можна скласти масу. Якщо балетки мають більш жіночний характер, то і наряд до них варто підбирати відповідний.
Кокетливі сукні, спідниці, шорти ідеально подружаться з такими балетками. Ну а якщо ви віддасте перевагу балетки з шипами, то до них відмінно підійдуть рвані вузькі джинси.

Комментариев нет:

Отправить комментарий