суббота, 2 февраля 2013 г.

Стильні жіночі годинники, популярні моделі

Погодьтеся, що сьогодні вже дуже важко уявити собі, як люди визначали час по заходу або сходу сонця! Зараз все набагато простіше - глянув на мобільний телефон або наручний годинник, і тут же дізнався, котра година. Але, мабуть, дорогі дами, Ви погодитеся з твердженням, що наручний годинник - це не просто визначник часу, а якийсь показник статусу і предмет стилю сучасної жінки. Якщо дорога посудомийна машина або люстра з богемського скла розкажуть про Вашу заможності тільки гостям Вашого будинку, то дорогі наручні годинники здатні підкреслити це, де б ви не знаходилися. Крім того, вони виступають відмінним доповненням до будь-якого вбрання! Саме тому, у сьогоднішніх модниць може бути кілька годин різних кольорів і форм від відомих брендів, або ж більш скромні моделі. Так, про модні бренди жіночого годинника піде мова в цій статті.

Популярні моделі

Жіночі годинники Gucci
Годинники цієї відомої марки вже встигли сподобатися багатьом модницям зі всього світу. Gucci - відточений стиль мінімалізму. Класичний дизайн таких жіночих годин відмінно підійде діловим, зайнятим дамам. Вони вдало підкреслять такт, манери і стиль їх власниці. Годинники цієї марки не підвладні часу, і будуть в моді і через 10 років, завдяки відмінній якості і стильному дизайну.

Жіночі годинники Chopard
Годинники цієї марки випускає найбільш відомий годинний будинок Європи вже впродовж багатьох років. Своїх прихильниць дана торгова марка радує яскравими насиченими кольорами жіночих годинників, різноманітністю форм і стилів. Це, швидше, жіночий годинник для повсякденного носіння, здатні доповнити будь-яке вбрання і додати йому незвичайного шарму. Самі незвичайні жіночі годинники - це Chopard.

Жіночі годинники Dior
Годинник для спокусливих впевнених у собі жінок. Вони здатні підкреслити жіночу амбітність і витонченість. Годинник Dior - відмінний варіант для вечірок, світських заходів, святкових церемоній.

Жіночі годинники Hermes
Годинники цієї марки вважаються найсексуальнішими і чуттєвими! Вони здатні підкреслити витонченість жіночої ручки, разом з тим надавши їй якоїсь еротичності. Тоненький ремінець і циферблат, виконаний у вигляді замочка, зроблять свою справу! У такому годиннику Ви - богиня!

Жіночі годинники Vacheron Constantin
Бути володаркою шикарних годин даної марки - це все одно, що мати в особистому гаражі «роллс-ройс»! Вираз «Час - гроші» дослівно характеризує цю марку жіночих годинок! Вони призначені для дам зі статусом, становищем, добрим смаком і відчуттям стилю. Бізнес-вумен, ці години - для Вас!

Жіночі годинники Montblanc
Вибір сучасних модних дівчат, які не відстають від моди і крокують у ногу з часом. Годинники цієї марки відмінно поєднуються з молодіжними марками модного одягу, вони стануть відмінним аксесуаром на відпочинку, на модній тусовці або прогулянці по парку.

Як бачите, дорогі дами, вибір модних жіночих годинників дуже великий! І це ще не всі відомі марки, які радують представниць прекрасної статі такими потрібними і стильними аксесуарами, як наручний годинник! Насправді, їх дуже багато, і охопити відразу всі просто неможливо! Головне, щоб Ви самі визначили для себе, які саме дамські годиннички повинні прикрашати Ваше витончене зап'ясті. Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам у цьому цікавій справі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий