суббота, 16 февраля 2013 г.

Після багаторічної перерви баски знову повернулися на подіум моди

Після багаторічної перерви баски знову повернулися на подіум моди. Сучасна інтерпретація цього елементу одягу дещо змінилася. Тепер вони виглядають простіше і в той же час цікавіше, доповнюючи плаття, жакети, спідниці, блузки, шорти і навіть комбінезони. Таким чином, носити баски можна з чим завгодно, скориставшись порадами стилістів у світі моди.

Кілька правил використання баски
Щоб спеціально підкреслити лінію талії виберіть блузку з басками, яка буде закінчуватися над лінією стегон. Ремінець підсилить ефект тонкої талії.
У цьому році в моді пишні форми. Спідниці та сукні з пишними басками додадуть обсягу в стегнах, створивши сексуальний контур фігури у вигляді піскового годинника.

Баски без обсягу, що закінчуються на лінії найбільш широкої частини стегна, зроблять фігуру з широкими стегнами більш елегантною.
Чорний костюм з басками додасть ефектну стрункість фігурі. Широкі баски, крім того, допоможуть приховати животик.
Слід уникати поєднання баски з широкою спідницею. Ідеальний варіант, перевірений часом, - спідниця-олівець.
Наявність баски на сукню або блузці увазі довжину спідниці або сукні до коліна або трохи нижче.

З чим поєднуються баски
У нинішньому сезоні баски можна носити з якою завгодно одягом. Для високих струнких дівчат ідеальним буде ансамбль із спідницею-олівець. Дуже модним вийде сполучення баски з брюками вузького крою або шортами. У цьому випадку нижня частина тіла стане візуально стрункішою. Носити баски потрібно з взуттям на високих підборах або на платформі. Баска не терпить яскравих сусідів. Мінімум аксесуарів при носінні одягу з басками - це найкращий варіант. Яскраві баски з принтом - дуже сміливе рішення, але якщо ви не боїтеся привертати до себе увагу, то дерзайте. Кольорові і візерунчасті баски, крім того, створюють ілюзію тонкої і стрункою верхньої частини тіла.

Повернення баски в світову моду, безумовно, стало приємною подією - адже цей елемент одягу підійде будь дамам: як струнким красуням, так і пишним особам.


Комментариев нет:

Отправить комментарий