воскресенье, 10 февраля 2013 г.

З чим носити кольорові колготки

Не один рік жінки всього світу не вирішувалися надягти яскраві, викликають колготи, з об'ємними малюнками і принтами, вважаючи їх досить сміливими і навіть вульгарними. Але спробувавши один раз, відірватися, стало неможливим. Кольорові колготи часто підкреслюють стиль власниці і вміння вдало поєднувати їх з іншими речами.
З чим носити кольорові колготки
Благо, нинішнє розмаїття візерунків і колірних варіацій так велике, що не становить проблеми знайти потрібний колір, і навіть відтінок. Але в яких же випадках варто дістати з полички заповітні колготи і здатися в них у світ?

Варіант 1: Одягаємося, підходимо до дзеркала і розуміємо, що ми як «чорна вдова», все темне і сіре. Ось вже образ для молодої і привабливої ​​дівчини! Сміливо замінюємо колготи на яскраві! І ось вже ви стильна і яскрава. Чорні блузи і сукні «подружаться» з помаранчевими, червоними, зеленими колготами, сірі - з рожевими і синіми, коричневі - з молочними, гірчичним, а також кремовими.

З чим носити кольорові колготки

Варіант 2: Робота вимагає класичного строгого костюма, але в ньому ви так суворі, що колеги навіть бояться підійти. Порятунком стануть колготи з геометричними малюнками в одній колірній гамі. Це і модно, і красиво одночасно!
З чим носити кольорові колготки
Варіант 3: Літнє гарний настрій ні в якому разі не можна таїти в собі, їм потрібно неодмінно робитися з оточуючими. Виходячи на прогулянку з друзями або подругами, зупиніть свій вибір на квіткових колготах. У поєднанні з маєчкою, легкої блузою і спідницею - ви автоматично станете центром уваги.

Але кольорові колготи мають і свої правила, якими не варто нехтувати. Дрібні і горизонтальні малюнки - категорично протипоказані власницям повних ніг, точно так само як і вертикальні смуги для худорлявих. А взуття неодмінно повинна мати каблук і чим вище, тим краще. Все просто, сміливо діставайте забуті колготи і вперед дивувати і підкорювати!



Комментариев нет:

Отправить комментарий