воскресенье, 28 октября 2012 г.

Аромат осені, які парфуми вибрати


Восени завжди хочеться чогось теплого і затишного. Закутатися в об'ємний шарф, надіти в'язане пальто модного відтінку, зробити макіяж в бежевих тонах і купити новий парфум з пряним і чуттєвим ароматом ...

 Дівчатам, які тільки починають пізнавати світ терпких осінніх ароматів, слід вибрати парфюм з легкою гіркуватістю. Такий, як Burberry Touch for woman. Це справжня знахідка для молодих фатальних особ або зайнятих бізнес-вумен, які хочуть пахнути легкою гіркуватістю, а не важкою амброю, яка огорне весь офіс задушливій хвилею. Тому аромат можна вважати універсальним - ви можете носити його з діловим костюмом або кокетливою блузкою і міні-спідницею. Верхні ноти залучать вас солодкою журавлиною і гіркуватою шкіркою апельсина. Легку солодкість додадуть ягоди ожини, чарівну ніжність - абсолют рожевої троянди. Тягуче-солодку базу складають боби тонка і стручок ванілі.


Любителькам класики і важких східних парфумів сподобається Opium від Yves Saint Laurent. Аромат, який в 70-х став справжнім викликом суспільству, вибере жінка, яка впевнена в собі і хоче, щоб цю впевненість побачили всі. Opium можна назвати специфічним ароматом - його тяжкість багатьох просто збентежить. Але тієї, хто зупинить свій вибір на ньому, сподобається м'який і пряний шлейф, який огортає вас протягом цілого дня. У верхній ноті його вигадливо переплелися квіти конвалії, чаруюче бергамот і завзятий мандарин. Шикарний і дорогий запах, який залишається в базі через кілька годин, складається з пачулі, амбри і ванілі.

Креативним особам сподобається зухвалий Shalimar від Guerlain. Духи цієї марки взагалі відрізняються пряністю і чуттєвістю. Shalimar - ідеальний парфум для тих, хто любить незвичайні поєднання. Магічне сандалове дерево додає аромату густоту і «димність», асорті з цитрусових дає легку кислинку, а ветивер і ірис дарує легкий флер романтичності. Цей аромат дуже суперечливий - його зрозуміють і оцінять по достоїнству лише обрані, вельми досвідчені в розмаїтті парфумів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий