среда, 24 октября 2012 г.

Модні пуховики для жінок - комфортно і тепло


Як треба одягатися, щоб в новому сезоні бути модним і стильним? З самого дитинства нам відомо, що зимові речі, в першу чергу, повинні бути теплими, а потім вже красивими. Але сьогодні в своїх нових колекціях дизайнери готові запропонувати одночасно теплу і гарну верхній одяг для зими.

Якщо раніше було важко знайти моделі, які були б одночасно теплими і стильними, то на сьогоднішній день це питання вирішене. Ви можете придбати пуховик на будь-який смак: довгий і елегантний пуховик, коротеньку молодіжну курточку, приталену або розширену модель, пуховик з капюшоном або коміром, і ін.

Світові дизайнери в новому сезоні представили безліч різних стильних, класичних, яскравих і оригінальних моделей. У колекціях присутні шикарні і якісні пуховики.

У цьому році дівчина повинна мати легкий образ, з нотками грайливості. Це кокетка, яка виглядає трохи зухвало. Люди, які віддають перевагу класичному стилю, також можуть цілком відповідати такому образу - це може бути класичний укорочений або подовжений пуховик.


Пуховики нового сезону виконані з різних матеріалів і фактур. Тому набутий пуховик може бути зшитий з вашого улюбленого матеріалу, при цьому він буде виглядати цілком сучасно.

У новому сезоні в моді одяг, виконаний з легких тканин - шовку, шифону, гіпюру, також в моді шерсть і трикотаж. Одяг, пошитий з таких матеріалів, - це ідеальний варіант для осені та зими. Стильні та теплі пуховики чудово поєднуються з таким одягом.

У пошані знову хутро і шкіра. Так, красиво виглядають пуховики з хутряним оздобленням або шкіряними вставками. Хутро може бути присутнім на капюшоні, комірі на рукавах і кишенях. Ці матеріали ідеально доповнюють вироби.

Зимовий пуховик - це не просто теплий одяг для зими. Для активної молоді - це одночасно краса і зручність. Вони добре гріють і зберігають тепло, але ж не це головне для сучасних модниць! Дута куртка не тільки доповнить ваш образ, а й допоможе вам бути в центрі уваги. У ній можна сміливо йти на вечірку, звану вечерю, на вулицю з дитиною або на спортивну прогулянку.

Для водіїв краще зупинити свій вибір на коротенькому пуховику. Для вечірки краще придбати модель, оброблену рюшами і з відкритим коміром. Її можна поєднати з легким сукнею і шапкою-навушниками одного кольору з курткою.

Для ресторану краще надягти теплий пуховик в стилі «жакет», додавши до образу спідницю-олівець, шкіряні рукавички і ботильйони на високому підборі.

Вирушаючи на прогулянку в парк чи для занять спортом, надіньте зручну і теплу куртку, виконану в яскравій кольоровій гамі. Доповнити комплект можна брюками, спідницею і чобітьми.


Комментариев нет:

Отправить комментарий