среда, 24 октября 2012 г.

Модні моделі жіночих суконь 2013



Новий сезон відкриває безмежні можливості у формуванні свого індивідуального стилю. На піку популярності як витончені моделі суконь, так і трохи викликають. Словом, вибір досить великий. Модельєри, створюючи свої нові колекції, враховували те, що кожна з нас має свої переваги, і піднесли нам багато сюрпризів у вигляді розкішних і скромних суконь.

Вечірні сукні зокрема містять більше жіночності та романтизму. Їх фасони не обмежуються довжиною в підлогу, хоча для вечірнього виходу це ідеальний варіант. Є в деяких моделях ретро мотиви, наприклад, плаття Чарльстон. Чудові довгі сукні приталені силуети з воланами і різного роду драпіруванням, такі як у Карлоса Miele.

Нагадують нам про моду минулого століття сукні нью-лук, представлені Емілія Вікстеда. Поєднання витонченої талії і пишною спідниці завжди було і буде актуальним.

У моді сукні довжиною в підлогу на одне плече. Бренд Carolina Herrera представив скромні моделі суконь із застібкою як на сорочці. Ніжності їм додали мережива і тонкий пояс.


Актуально прийдешньої весни плаття-бандо вільного крою. Відомий будинок моди під назвою Chanel представив цілий ряд таких суконь. Багато хто з них виглядають досить забавно і незвично, немов надіті навпаки спідниці на груди. Деякі моделі доповнені накладними кишенями.

Міні-плаття підкорить цієї весни як жіночі серця, так і чоловічі, тому що воно стане неймовірно популярним. Пропагує дуже короткі фасони суконь бренд Elie Tahari, Діана фон Фюрстенберг, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Ерін Fetherston, Gucci і багато інших. Словом, міні-сукні в моді прийдешньої весни.

У нових весняних колекціях 2013 можна побачити повну протилежність мініатюрних суконь - хвилясті неймовірно жіночні довгі моделі. Часто з відкритою спиною, плечима або глибоким декольте. Їх прикрашають драпірування, мережива та інші розкішні деталі. Таку красу можна споглядати в колекціях Gucci, Farah Angsana, Escada, DKNY. Довгі сукні у DKNY доповнені глибокими розрізами, що додає сексуальності даними нарядам.

Сукні в спортивному стилі стали невід'ємною частиною модних тенденцій нового теплого сезону. Їх пропонує носити все той же бренд DKNY.

Модні сукні 2013: актуальні кольори

Різноманіття відтінків суконь в нових колекціях модних домів вельми вражає. Є місце таким кольорам як чорний, білий, кремовий, синій. Однак навесні, як правило, хочеться більше світла, соковитості та позитиву. Тому дизайнерами були запропоновані сукні яскравою палітри.

Чудовий червоний, зелений, блакитний, жовтий, бірюзовий і багато інших незвичайні кольори, неодмінно, порадують вас цієї весни і влітку.

Модні сукні 2013: обробка

Сукні з нових весняних колекцій стануть справжньою прикрасою для кожної представниці прекрасної половини, бо мають яскраві елементи декору.

Сукні нового сезону прикрашені каменями, вишивкою, бахромою, мереживом, оригінальними поясами і навіть кишенями. Часто зустрічаються в колекціях знаменитих дизайнерів сукні з фігурними вирізами, такими як у Alexander Wang.

Ефекту модним сукням додають різні драпірування і волани. Особливо це властиво вечірнім вбранням від Carlos Miele, Donna Karan, Діана фон Фюрстенберг, Farah Angsana.

Можна сказати з упевненістю, що кожне модне плаття весни 2013 року - це витвір мистецтва. Тому не варто шкодувати коштів на придбання для себе красивого наряду.





Комментариев нет:

Отправить комментарий