воскресенье, 25 ноября 2012 г.

Як одягтися на побачення


Іноді наша гонитва за досягненням ідеального образу служить нам погану службу, ми припиняємо бути собою і стаємо заручниками вибраного одного разу образу. Ми абсолютно впевнені, що якщо ми хоч на трохи відстанемо від моди або виберемо те, що нам подобається, але те, що не ввійшло в тренд сезону, то нас тут же почнуть обговорювати знайомі. Подружки замість компліментів почнуть говорити ту саму правду про те, що ми потихеньку відстаємо від життя.

Слідувати впливу моди або робити упор на підкресленні своєї індивідуальності - кожна з нас буде самостійно відповідати на це питання. Але при відповіді варто пам'ятати, що варто копіювати знамениту актрису або зірку поп-сцени тільки в тому випадку, якщо вам буде приємно надалі від свого супутника і його друзів чути комплімент «Як Ви на неї схожі». Якщо ж вам хочеться, щоб він не шукав ваше схожість з ким би то не було, а цінував у вас яскраву індивідуальність, не варто сліпо копіювати зачіску, макіяж і стиль одягу навіть найкращої та володіє бездоганним смаком знаменитості. Просто тому, що копія ніколи не буває краще оригіналу.



Як одягтися на побачення
Знайдіть в моді частинку того, що можна зробити своїм.
За вікнами зима, кружляє завірюха і ви весь цей час робите вибір на користь брючних костюмів, але коли потрібно вирішити, як одягнутися на побачення ви все ж віддаєте перевагу сукням. Адже вам так хочеться отримати ту жадану порцію компліментів, що ви - найкрасивіша, жіночна і сексуальна. Прекрасним інструментом для отримання такої оцінки стануть модні в'язані сукні, які створені для того, щоб зробити навіть саму сувору зимову пору жіночною і дозволити нам, прекрасним дама, не замерзати навіть у сукнях.

Різні фасони: приталені, довгі в підлогу і короткі - для особливих випадків. Вам буде з чого вибрати, ось тільки коштує в обов'язковому порядку врахувати, що вибір повинен спиратися на ваші зовнішні дані і як можна більш виграшно підкреслювати ваші достоїнства і приховувати (якщо вони є) недоліки фігури.

Справжні красуні знають, що звести Його з розуму можна за допомогою однієї пари сережок.
Вирішуючи, як одягтися на побачення, не варто забути заглянути в скриньку зі своїми коштовностями і вибрати собі звідти вірних супутників на вечір. Перш за все, сережки повинні поєднуватися по стилю з усім нарядом, вони повинні бути або в контрастній кольоровій гамі з нарядом, щоб підкреслити і відтінити колір, або в одній колірній гамі-щоб стати доповненням до вишуканій композиції всього образу. І не варто випускати з виду, що сережки повинні гармоніювати з вашим типом обличчя.

Що стосується інших прикрас, то ланцюжки і намиста дуже красиво зможуть підкреслити лінію декольте, браслет стане окрасою ваших рук, а стильне колечко буде гідним продовженням бездоганного манікюру.
Як одягтися на побачення
Однак найголовніше правило при підборі прикрас - почуття міри і почуття смаку, вони дозволять вам не переборщити з різноманіттям акцентів і зроблять ваш образ остаточно завершеним.

Тепер ви знаєте, як одягтися на побачення і вам залишиться тільки насолоджуватися проведенням часу, а вашому супутнику - красунею, яка з першого погляду підкорить його в саме серце і розбудить там вогонь любові.

Комментариев нет:

Отправить комментарий