суббота, 24 ноября 2012 г.

Спідниця-олівець, як і з чим носити


Спідниця-олівець давно перестала бути атрибутом тільки офісного стилю. Завдяки сміливим рішенням і фантазії дизайнерів, зараз її можна надягати практично куди завгодно і завжди створювати з її допомогою актуальний жіночний образ.

Сучасна спідниця-олівець має вузький силует, що підкреслює сексуальні вигини. При цьому її стандартна довжина - приблизно до коліна, що гармонійно вписує її в діловій дрес-код. Ще одна дивна особливість такої спідниці - в тому, що вона чудово сидить на будь-якій фігурі.

Спідниця-олівець обов'язково має бути присутня в гардеробі кожної бізнес-вумен. Для робочих зустрічей рекомендується вибирати чорні, темно-сині, коричневі, сірі, бежеві та інші стримані відтінки. Класичним верхи стане світла однотонна блузка, а кращою взуттям - човники на високих підборах.



Для спілкування з друзями та інших неформальних заходів можна звернути увагу на ансамблі зі спідниці-олівця і, наприклад, водолазки, вільного светри, влітку - поєднувати її з легким топом або футболкою.

На вечірку можна відправитися в спідниці подібного крою, зшите із шовку, парчі, атласу, або оксамиту. У цьому випадку верх теж повинен бути виконаний з розкішною дорогої тканини. Сексуальний образ для романтичного побачення допоможе створити спідниця-олівець зі шкіри, ефект від якої можна посилити глибоким декольте або яскравими акцентами. Безпрограшний варіант - спідниця-олівець з панчохами і спокусливим корсетом. І, звичайно ж, не варто забувати про стильні аксесуари.

Для повсякденного стилю casual можна вибрати моделі з бавовни та віскози, які в досить широкому колірному асортименті можна знайти у багатьох марок, в тому числі, і демократичних за ціною. Крім однотонних виробів, в сезоні, що не варто проходити повз тварин і етнічних принтів. З взуття з таким спідницями можна надягати навіть чоботи на низькому каблуці.



Комментариев нет:

Отправить комментарий