воскресенье, 18 ноября 2012 г.

Плаття на Новий Рік 2013


Щоб Змія в повній мірі проявила свою прихильність, варто ретельно продумати новорічне вбрання. Так як наступаючий рік буде проходити під знаком Чорної Водяної Змії, то плаття на Новий Рік 2013 повинні бути виконані в чорній, синій і зеленій гамі. Також їх може прикрашати зміїний принт, який може бути на самому плаття або аксесуарах. Але, ні в якому разі не варто надягати в новорічну ніч речі з натуральної зміїної шкіри, це тільки розгніваних символ року. Дуже важливо, щоб у своєму новорічному вбранні ви відчували себе комфортно, господиня наступаючого року не терпить надмірності та недбалості в одязі, так що все має бути продумано до дрібниць.



Плаття на Новий Рік 2013 можуть і повинні бути блискучими. Зупиніть свій вибір на глянцевих атласних тканинах, блискучих або тканинах, багато прикрашених пайєтками. Але пам'ятайте, що такі сукні вже самі по собі є ошатними, і в цьому випадку головне не переборщити з аксесуарами.

Плаття зеленого і темно-синього кольору дуже йдуть брюнеткам і рудоволосий дівчатам. Дуже нарядно будуть виглядати атласні і шовкові сукні морських відтінків. Відзначимо, що до темно-зеленим вбранням найкраще підходять прикраси із золота, а до темно-синім - прикраси зі срібла.

Сукні чорного кольору завжди виглядають розкішно і елегантно. Щоб сукня чорного кольору не виглядало похмуро, підберіть до неї красиві аксесуари.



Комментариев нет:

Отправить комментарий