суббота, 3 ноября 2012 г.

З чим носити шапку-вушанку


Красиво і стильно хочеться виглядати в будь-яку погоду, в тому числі холодної і сніжної зими. Останнім часом на модний п'єдестал впевненими кроками піднімаються шапки-вушанки. Якщо ви вирішили придбати собі цей головний убір, пам'ятайте, що під нього потрібно ретельно підбирати весь образ в цілому.

Шапка-вушанка відмінно підходить до елегантної суворої, а також спортивному одязі. Отже, розглянемо детально варіанти: з чим можна надягати шапку-вушанку.


Даний головний убір буде відмінно виглядати з яскравим пуховиком, крупним шарфом і замшевими черевиками.

Шапка вушанка ідеально підходить до ватник, хутряному кожуха або дублянці, а валянки доповнять даний традиційно російський образ.

Вушанку також можна поєднувати з короткою шубкою і уггамі в колір шапки.


Якщо у вас є куртка або пальто з хутряними вставками, то їх чудово доповнить хутряна вушанка і оригінальні рукавиці з хутра.

Нинішньої зими в моді моделі з самих різних матеріалів: вовни, хутра, шкіри, замші і т.д. Крім того, в шапці може одночасно поєднуватися відразу кілька матеріалів. Наприклад, в'язана модель з замшевими вставками.

Особливо популярні в новому сезоні шапки-вушанки з текстильним верхом. Вони можуть бути прикрашені геометричним або квітковим візерунком, а також звіриним принтом. Не варто боятися яскравих кольорів, оригінальні шапки сміливих відтінків відмінно пожвавлять нудні зимові вулиці.

Вибираючи для себе шапку-вушанку, не забувайте про деякі основні правила:

- Для невисоких дівчат підійдуть об'ємні великі шапки, для високих дам - ​​мініатюрні, обтягуючі моделі;

- До шапці-вушанці підбирайте верхній одяг і аксесуари, які не створюють додаткового обсягу;

- Якщо ваш верхній одяг прикрашена великим помітними візерунками або малюнками, то вибирайте однотонний головний убір стриманого фасону.


Перш ніж зробити остаточний вибір, приміряйте самі різні моделі шапок. Це допоможе вам підібрати для себе ідеально відповідний головний убір.

Комментариев нет:

Отправить комментарий